Campaigns

Nov 30, 2015

Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

Assalamualaikum semua
Petang nie Anum tertarik nak join Giveaway daripada top blogger
siapa lagi kalau x lain dan x bukan Mr Hasrul Hassan
Jom kita baca syarat2 nak sertai Giveaway ini

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower

Saya akan memilih sebanyak 5 follower bertuah menerusi Random.org untuk menerima wang tunai RM20 setiap seorang. Bagi melayakkan menyertai random giveaway ini, berikut adalah syarat yang perlu dipatuhi:
  • Wajib menjadi follower blog ini menerusi Google Plus. Jadi, anda perlu login ke akaun Google/Gmail untuk menyertai giveaway ini, dan klik butang-butang dibawah ini. Pastikan butang ini berwarna biru.


 

  • Letakkan banner di bawah ini di dalam satu entri/post baru dengan tajuk - "Random  Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM". Tuliskan dalam beberapa perkataan mengapa dan sebab anda follow blog ini. Tulislah dengan ayat sendiri secara ikhlas dan benar.




Hargai Apa Yang Telah Orang Lain Tulis, Tolong Biarkan Credit Ini ... 


Petikan daripada link utk Giveaway ini
Senang kan
Mengapa Anum suka follow beliau kerana Anum dapati blog beliau sangat menarik, bermacam-macam ilmu pengetahuan yang beliau share dalam blognya dengan cara tersendiri.
Dan antara sebabnya sudah tentu la Anum dapat tambah ilmu yang sedia ada dan kadang2 memang x tahu langsung tentang sesuatu perkara. Dengan membaca blog beliau dapat la Anum mengetahuinya.
sebagai contoh baru2 ini beliau ada share tentang Bil Bercetak TM, Anum langsung x perasaan TM ada note dekat bil tentang E-Bil, bila baca blog beliau baru la Anum sedar, cepat2 Anum call TM untuk update. Tq so much for sharing

So pada kawan2 semua jom la kita meriahkan penyertaan Giveaway beliau
Hadiah sangat menarik ok
Kalau nak join just click je link nie ya

Wish me luck friends

Share:
Read More

My Bday Trip Part V

Assalamualaikum semua
salam isnin yang lemau
ok hari ini bersiaran di bawah entry yang sama lagi
jom kita perhabiskan ya
Ok selepas berehat kami nak turun ke bawah plak
Jom kita jalan2 sekitar hotel ya
Tangga yang sangat unik deco
Santai @ lobby
Dari atas lobby view kat bawah
Syoknya dekat dengan pantai
Sebab utama kami memilih hotel ini, sebab ada direct access ke pantai
Jom kita layan view dekat pantai ek
Selfie wajib kena ada
Nak mandi laut x leh sebab sekarang nie tengah banyak jellyfish 
so kita layan jiwang la kat sini ya
jalan2 sekitar pantai amik angin petang
ada maksud di sebalik gambar ini 
Spa pun ada dekat hotel ini, so korang x yah susah2 pergi tempat lain ya
ada gaya seorang penyelamat x?
penat amik angin pantai jom kita lepak pool plak
Saat yang ditunggu 2 my hubby
I x mandi sebab perut rasa x selesa je :(
so i just temankan hubby mandi je la
hehe santai habis percutian kami kali ini
tgk la my hubby pun sama
suka la dia tue, my hubby memang suka mandi pool
menyelam pun nak snap nie... haha gemokkkkkkkkkkkk
tapi x pe walau gemok cam ne pun Anum tetap sayang dia.. hehe
jangan korang muntah plak layan entry kali nie, memang entry jiwang2
ok la nak sambung keja
sambung esok ok
Share:
Read More

Nov 27, 2015

My Bday Trip Part IV

Assalamualaikum semua
sedar x sedar dah jumaat kan
minggu pertama cuti sekolah
ke mana agaknya korang bercuti ya
Ok Anum masih lagi di entry yang sama
setelah penat melayan anak2 saudara kami bergerak ke hotel
Swiss-Garden Beach Resort Kuantan terletak di pantai Balok murni berhadapan air biru Laut China Selatan di Semenanjung Malaysia. Baru-baru ini diubahsuai, resort ini menawarkan keanggunan kontemporari tak habis-habis dengan campuran canggih mewah. 304 bilik dan suite di resort ini dilengkapi dengan kemudahan moden dan mempunyai motif tradisional, mencerminkan warisan budaya negara.


Semua bilik tamu yang melekat dengan balkoni peribadi yang menghadap ke pemandangan panorama Laut China Selatan yang memukau atau landskap hijau yang subur sekitar resort. Pilihan penginapan di resort ini terdiri daripada Bilik Deluxe yang luas atau Pemandangan Laut untuk suite yang lebih besar. Alhamdullilah sampai2 terus check in
 Jom kita review skit mengenai hotel ini
 Perkhidmatan yang disediakan oleh pihak hotel
 Suka sangat bilik nie luas dan bersih
 Terjah bilik air plak
 Ada tab mandi lagi.. hehe
 Nampak x muka orang puas hati ni
 Ada 2 chairs untuk santai2
 hehe, view from our balcony
 Wajib la kena ada gambar berdua kan
 View from our room, kami dapat tingkat 3
 Thank you so much my hubby
 Santai betul nie, ye la nama pun bercuti kan
 Alhamdullilah 
 Terjah wardrobe plak
 Macam biasa la ada air minuman percuma
 looking great
 Toiletries hotel, selalu Anum kalau travel memang x guna hotel punya. so kita simpan sebagai kenangan je la, bak kata hubby penuh dah almari you nie.. haha
 cantik kan hotel nie, selesai check in kami berehat seketika..
untuk korang yang nak datang kuantan boleh book hotel nie
Anum sangat berpuas hati dengan servicenya
Nak Anum kasi detail ya

Swiss-Garden Beach Resort Kuantan
2656~2657, Mukim Sungai Karang, 
Balok Beach, 26100 Beserah, 
Kuantan, Pahang Darul Makmur Malaysia.


Tel : 609 - 544 7333 / 603 - 2026 6200

Fax : 609 - 544 9555 

Email : reservation@sbkn.swissgarden.com

Next kita sambung next week ya
Happy Weekend u all



Share:
Read More

Nov 26, 2015

Betul ke Blog Anum x boleh nak komen

Assalamualaikum semua
Anum nak tanya kawan2 semua
Betul ke Blog Anum korang x boleh nak komen?
Sebab Ada beberapa blogger inform susah nak komen 
dekat blog Anum...:(
Kalau betul boleh emel Anum x?
My Email add satanic.soap@gmail.com
Kalau dapat korang print screen prob tue ya

Anum pun x berapa faham sejak 2 menjak nie 
Anum nak komen blog korang semua kena tick 
dekat 
Rasa macam banyak masa terbuang bila kena tick and answer the question
Ke Anum je kena macam nie
Please kawan2 tolong selesaikan masalah Anum nie ya


Terima kasih banyak2
Share:
Read More

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum