Oct 31, 2014

Reception Day K.Selangor # 8

Assalamualaikum semua
Salam jumaat. Hari ini Anum nak sambung entry
nie nak cerita sedikit apa lainnya majlis sebelah pihak lelaki
Jom kita tgk ya 
ini la yang Anum maksudkan
Pemberian gula-gula kepada kanak2
Gembiranya masa nie sebab first time ada acara mcm nie
untuk makluman kalau di sebalah lelaki acara ini memang wajib jika ada majlis perkahwinan
Kasi kanak2 happy la kan..
Kami pun turut gembira meraikan kanak2 yang datang
Selesai pemberian gula-gula acara seterusnya penyampaian hadiah kepada geng2 rewang
Tau kan maksud rewang nie, kalau ada yang x tahu nanti Anum cerita k
Pemberian hadiah nie sebenarnya sebagai tanda penghargaan atas kepenatan mereka untuk menjayakan majlis kami, tapi x semua la yang dapat nama pun cabutan bertuah kan
Muka pun happy la bila kita bekerja ikhlas tapi tetap dihargai kan
Macam2 jenis hadiah yang ada, Anum pun masa tue baru tau ada acara nie.. MIL yang sediakan semua hadiah ini, kami just sampaikan je
Last hadiah amik ko pokok nenas nie...
Selesai majlis penyampaian hadiah, giliran pengantin menyanyi la plak
Happy tengok hubby nyanyi, al maklum dalam penat ada gembiranya kan, ok selesai semua acara kami bersiap utk shoot outdoor plak, kemana outdoor kami nantikan next entry k
Byeeeeeeeeeeeeeeeee

Oct 30, 2014

Reception Day K.Selangor # 7

Assalamualaikum semua
Hari ini agak bz so cepat2 Anum update entry
Jom kita sambung tengok gambar2 my reception k
  Bergambar bersama rakan sekerja, thanks sebab sudi datang
 Ini gambar paling femes gitu.. nak tau macam mane Mr Os bleh sampai ke majlis Anum.. jeng jeng..
 Rakan tempat kerja lagi..
 My Bos dan kawan2 satu tempat kerja, terima kasih semua sudi datang
 My BFF and her family
 Lagi kawan2 satu tempat kerja, di sebabkan Anum satu off dengan hubby so ramai la yang sudi datang kan..alhamdullilah
 With BFF & her sister
 Kawan2 my hubby 
 Bos my hubby, thanks Mr Abu sudi datang
Kawan lama tempat kerja hubby..
ini la punca Mr Os datang ke majlis kami, my hubby berkawan dengan anak Mr Os, gambar bersama anak Mr Os dan hubbynya, comfirm ramai yang kenal blogger nie... Pn Husna. Terima kasih banyak2 sebab sudi datang ke majlis sebelah lelaki, hari tue majlis sebelah perempuan mereka datang bersama geng2 motor, kali nie mereka datang dengan family, terima kasih sangat2 Husna..Ok next entry Anum nak update apa yang special majlis sebelah lelaki nie.. nanti kita sambung ok
*Pada yang sudi singgah blog tq tau, anum bz skit hari ini , nanti singgah blog kamu ya*

Oct 29, 2014

Reception Day K.Selangor # 6

Assalamualaikum semua
Salam rabu tanpa bicara
Anum nak sambung entry my reception lagi
 Lepas sesi bergambar dengan family kita makan jap ya, Udang galah original from K.Selangor nie
 Santapan pengantin untk hari ini ya
  Kek yang sangat simple 
 Sebelum makan gambar dulu kan, smile my mom
 Makan bersama pasangan adik ipar and her family, tgk la my hubby tue x sabar2 nak makan udang
 Sangat sedap udang nie, kami makan x tgk dah kiri kanan, lapar la katakan..hahahaha
 Smile forever make me happy always
 Gaya tue penting,hahaha selepas makan acara potong kek plak, ada banyak kek sebab makcik2 sebelah hubby ada yang sponsor tp x bg tau awal2..hehehe murah rezeki kami ya

Jom potong kek 1,2.3 ..... 
 Alhamdullilah, i really happy with u, thanks hubby
 Sebenarnya x sempat pun nak rasa kek nie, just potong je
 Lepas potong kek dah ramai kawan2 menanti nak ajak bergambar
Nanti Anum sambung entry lagi ok, sehingga jumpa lagi, Byeeeeee

Oct 28, 2014

Reception Day K.Selangor # 5

Assalamualaikum semua
Terima kasih kerana sudi  singgah blog Anum ya
Ok jom sambung entry my reception
Adik ipar bersama baby  memulakan majlis tepung tawar
Abg sulung anum dan akak ipar anum x de tepung tawar dah terus masuk snap picture je
 My sepupu dan her family , thanks for coming ( Baby Adam x de mood)
Abg sulung punya family semua ada dalam gambar nie, (lengkap 7 beradik)
Gambar sebahagian family Anum yang datang dari Pahang (yang lain tengah makan)
Alhamdullilah my happy family
 Pisssssssssss yoooooooooooo (kata abg cameraman)
Kakak sulung bersama my lovely mom
Akak ipar bersama anak2 mereka
My Brother from kuantan bersama anak2 dia , wife x join sebab ada program lain
My sister Zai with my lovely Mom
Anak buah aku seorang nie ajak berselfie plak.. hehe
 Abg aku yang stay dengan my mom dekat kg..
Gambar anak2 buah bersama Abg kedua anum (baju hitam ) dan adik bongsu (baju purple)
Great picture from zai & her family.. adik ipar aku nie memang gila2, best sangat2
ok dah banyak sangat gambar nie nanti kita sambung next entry ya, thanks sudi singgah

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Popular Posts