Nov 25, 2011

Banyaknya Assignment yang perlu disiapkan.. tidaaaaaaaaaaak

Hello blogger boys and girls sekalian. 
How are you guys doing? Sihat? Bagus. 
Kalau Korang perasan, dua tiga hari ni Anum liat sangat nak update blog kan?
bukan sebab apa, kepala Anum tengah berserabut ngan Assignment.
untuk beberapa minggu kami terpaksa menyiap semua Tugasan kami 
sebelum 'revision Week' yang tarikh nya tidak lama lagi .
'Mission Impossible' adalah cuma kami yang selalu 
melengah-lengahkan masa kerana tarikh tugasan masih jauh..
tetapi sebenarnya adalah hampir...
Tugasan ini la  yang menyebabkan Stress 
di kalangan kami kerana kerja tugasan yang bertimbun 
dan harus dihantar sebelum dateline...
Lagi la pening melibatkan sistem SPSS
nak dapatkan jadual yang ngam dengan jawapan
dengan menggunakan formula lagi...
adoi pecah sudah kepala nie....

Anum minta maaf banyak-banyak
sebab x sempat nak blogwalking....
doakan anum berjaya ya..

p/s: budak2 HR kalau kena ngan tugasan
yang melibatkan no.. memang kacau jadinya
hehehheeh

Nov 23, 2011

Wordless Wednesday #16

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog.

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description.
Layaaaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
06

Akhirnya sampai... mcm nak patah pinggang..
hahhahhaha

Nov 22, 2011

Boat for Sale

Assalamualaikum semua
dah sarapan?
hari ni anum nak share tentang
kecantikkan sebuah bot
sesiapa nak beli boleh la.. 
jom kita laaayan...
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
The design as you can see is inspired by tropical islands, 
with huts, a pool and to top of that, 
a whole volcano that is sure not to erupt. 
Since this is a yacht, it comes packed with special VIP rooms, 
arcades, gym, lounges, spas and even a helipad. 
The volcano adds a lot of beauty to 
the whole look of the yacht, 
it also happens to have water flowing out of it onto the pool 
creating this amazing river complementing the whole tropical look.

The back of the yacht has a retractable 
beach deck where structures float 
on the sea making the sea accessible to 
swim in and of course grant access to 
various water activities such as wake 
boarding and jet-skis. 
The whole concept is pure genius and the result looks even better.

pergggggggggh mewah gila
kalau Anum berlenih duit comfirm anum
tempah bot nie..

Nov 21, 2011

Senarai Nama Pemenang 1st Giveaway- Muktamad

Assalamualaikum
Now tiba la masa Anum 
umumkan pemenang
yang bertuah...
jeng, jeng, jeng
Pemenang -pemenang jatuh kepada
 Fiezahkecik & Ainie yusof
 yang terakhir Azam
ok.. sila emailkan kepada anum nama, alamat & no h/p
satanic.soap@gmail.com
Anum nak ucapkan Terima kasih pada yang join 
dan tahniah pada yang menang.. 
Nanti Anum buat GA lagi , korang join lagi ek ^-^
p/s : para pemenang diminta memberi kan detail anda secepat mungkin
jika tidak adiah akan di random lagi..

Senarai Nama Pemenang 1st Giveaway

Assalamualaikum semua
Dan sekarang dengan senang hati Anum umumkan jawapannya.

ok jom kita tengok jawapan bagi GA Anum
PULAU LANGKAWI
 01
 02
03
 04
Anum nak umumkan pemenang2 bertuah bagi first GA Anum , 
sila check senarai nama korang di list di bawah ni dulu..
sila2 lah tengok senarai pemenang di bawah ni ye ^-^.

1.       Azam
2.       Atien
3.       Cempaka Kuning
4.       Alvas
5.       Azelyusoff
6.       Cute Mum
7.       Fiezahkecik
8.       Tiefazatie
9.       Syima
10.   Jieda
11.   Mohd Izad
12.   Kis
13.   Azatiesayang
14.   Mrs.Asida
15.   Ainie yusof
16.   Alia-Manis
17.   Alfian
18. Neena
Kalau dah tahu no bertuah korang, 
kemudian 17 pemenang harus di random kan , 
3 pemenang bertuah akan menerima hadiah
mari kt tgk siapa yang bertuah
tunggu next entry

Nov 18, 2011

Senarai Nama Peserta 1st Giveaway

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
Segala syukur dan puji-pujian kepada Allah S.W.T 
kerana ramai yang join GA Anum 
Anum mengucapkan terima kasih di atas sokongan anda 
yang tidak berbelah bahagi kepada GA ini.

Mari kite tengok siapa 
sudah menyertai GA kali ini...
  1. Azam 
  2. PutriBongsu 
  3. Nureen 
  4. Analyana 
  5. Eitannurfuzie 
  6. Atien 
  7. Duniakebahagiaanku 
  8. Nida 
  9. Fieda 
  10. Neena 
  11. Cik Rose Cute 
  12. Fadzillah 
  13. Cempakakuning 
  14. Mas 
  15. Affaf 
  16. Mimie 
  17. Alvas 
  18. Butique4u 
  19. Azelyusoff 
  20. Cute Mum
  21. Joel 
  22. Intanberlian 
  23. Fiezahkecik 
  24. Tiefazatie 
  25. Syima 
  26. Mimie 
  27. Jieda 
  28. Mohd Izad 
  29. Kis 
  30. Nasyabella 
  31. Azatiesayang 
  32. Mrs.Asida 
  33. Ainie yusof 
  34. Alia-manis 
  35. Alfian 
  36. Nisa 
  37. Abahzila 
PENTING:
Sila semak nama anda di atas. 
Kegagalan anda berbuat demikian 
akan menyebabkan penyertaan anda 
hilang begitu sahaja.. hehehe


Pemenang akan diumumkan 
pada 21 November 2011 .... 




Amazing! :Using a bamboo to cross river

Assalamualaikum semua
alhamdullilah kita bertemu lagi dia alam maya
entry anum pagi nie just nak share
email mengenai buluh..
mereka menggunakan buluh 
untuk menyeberangi sungai
jom kita layaaaaaaaaaaaaaaan
01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
 11
 12
13

Siap buat petunjukkan lagi
kalau suruh anum buat
comfirm tenggelam...
pelik kan...


♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts