Apr 17, 2020

The PGMall tawar harga terbaik dgn discount sehingga 80%?

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak up dan share dengan semua.. Nak tau apa..
Kena baca sampai habis ya.

Bagi anda yang belum mengetahui tentang PG Mall, ia merupakan online shopping platform di mana anda boleh beli barangan bayi, peralatan elektrik, stok makanan kering, baju, kasut, perhiasan wanita dan macam-macam lagi.

Buat anda yang nak try berbelanja di PG Mall, Anum cadangkan untuk anda claim baucar-baucar diskaun khusus berikut. Tapi, jumlahnya terhad. Siapa cepat, dia dapat!

Membeli-belah boleh jadi pengalaman yang cukup mengerikan buat suri rumah tangga sepenuh masa dan ibu muda yang sibuk bekerja. Bukan mudah nak menguruskan perbelanjaan harian apatah lagi perbelanjaan bulanan rumah, bkn ibu shj sekarang kita semua tgh menjalani PKP satu cabaran juga buat bapa2 semua..

Namun, jika kena pada cara dan tempatnya, membeli-belah sebenarnya boleh jadi satu terapi yang mampu membuatkan ibu-ibu muda hilangkan stress serta dalam masa yang sama asah kemahiran pengurusan kewangan keluarga serta dapat membantu bapa2 menjadi pembeli yang bijak. 

Jadi, hari ini Anum nak share dengan anda, di mana anda boleh berbelanja dengan lebih berhemat dan dalam masa yang sama tak perlu bersusah-payah keluar rumah. Nak tahu di mana dan apa kelebihannya? Kena baca sampai habis ye, semua.
Korang boleh klik ini ya PGMall Website

Ini antara Kempen yg paling menarik iaitu MyRamadhan Kempen

Kempen MyRamadhan ini bermula pada 14.04.2020 sehingga 3.05.2020.
Banyak tawaran yang sangat berbaloi untuk korang semua grab..
Nk tau lebih lanjut just klik sahaja https://pgmall.my/my-ramadhan-campaign
Nak lebih lagi? Anda kena join kempen Love You 3000 ni. Caranya cukup mudah, anda cuma perlu berbelanja sebanyak RM 30 dan keatas dalam satu resit. Nanti scara automatik korang akan layak untuk join cabutan bertuah yang PG Mall anjurkan. Just click  Loveyou3k
Banyak OFFER! Ada Hot Day Sale & Kempen Love You 3000!
Bukan itu saja, PG Mall juga ada waktu terpilih di mana hot sale akan berlangsung. Sewaktu Hot Sale, anda boleh nikmati diskaun sehingga 80%.  Sebagai suri rumah tangga dan ibu muda yang bijak berbelanja serta bapa, anda tak boleh lepaskan peluang begini. Boleh jimat lebih banyak!

Hot Sale ada 3 sesi setiap hari iaitu jam 10 pagi, 4 petang dan 9 malam. Jadi, jangan lepaskan peluang anda untuk beli apa yang anda perlukan dengan harga terbaik di pasaran dengan PG Mall. Just click Hot Deal Sale
Kempen AirAsia big loyalty points
Beli di PGMall dan dapatkan 50% bonus mata BIG tambahan dari Air Asia Big sekarang! AirAsia Big loyalty points holders also can spend their big  points and shop at PGMall.

Pulangan Tunai Apabila Anda Bayar Dengan Maybank QRPay!
Lagi satu yang best,  Maybank menawarkan pulangan tunai 10% serta merta untuk anda dengan nilai maksima sehingga RM10 apabila anda berbelanja minima RM30 dengan PG Mall. Syaratnya mudah saja! Anda cuma perlu bayar menggunakan Maybank QRPay atau menggunakan aplikasi MAE, Maybank.

Walau bagaimanapun, setiap pengguna layak menikmati pulangan tunai ini sebanyak 2 kali sebulan bermula dari bulan Mac hingga April. Total 4 kali penjimatan dengan setiap pembelian. Untung kan? Boleh jimat sehingga RM40 tau!

**Promosi sah bermula 2 Mar  – 20 April 2020

Forever Cash Back Sehingga 3.5%
Di samping itu, anda juga akan menikmati forever cash back sebanyak 3.5%. Jadi, setiap kali anda berbelanja dan kenalan anda menggunakan referral link anda, anda akan mendapat pulangan tunai sehingga 3.5% daripada jumlah perbelanjaan yang dilakukan.
**Tertakluk pada terma dan syarat

Nak tahu dengan lebih detail tentang forever cash back? Anda boleh la klik link di bawah. https://pgmall.my/consuMerchant-concept

Kempen Tunai Rakyat!
Enjoy 15% cashback with NO min. spend, capped at RM10 when make purchase and pay with Boost!
Promosi sah sehingga 19hb April 2020

Yang penting stayhome ..
N grab this promosi yang hebat.. 
Buat semua di luar sana, jangan lepaskan peluang untuk berbelanja dengan berhemah dengan PG Mall. Harga yang ditawarkan bukan saja berpatutan, offer yang mereka ada juga banyak. Selamat membeli-belah!

Website: PG Mall



Share:

0 Comments:

Post a Comment

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Note: Only a member of this blog may post a comment.

NUFFNANG