Mar 5, 2020

, ,

Aktiviti Masa Lapang

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini nak up gambar2 aktiviti masa lapang
 Selain daripada minat sukan Dart
 Anum suka memancing
 baru2 ni kami dapat port baik
 tempatnya di Pulau Carey
 terbaik ada masa lapang memang kami suka mancing
 nampak x seorang pemancing tegar
 hahaha santai2 kan
 kebanyakan hobi kami memang sama
 kesian pakcik nie penat tunggu ikan katanya hehe
 akhirnya dapat lesen
 sekali naik banyak sampai x cukup tgn hehe
 alhamdullilah rezeki kan
 happy seronok
 apa yang best mancing ni, kesabaran nak dapatkan ikan, dah kepuasan tarik ikan naik
 lama rasanya kami x mancing asyik ngan dart je
so bila ada masa kami set mancing ... ok happy working
esok Anum akn bercuti rehat
Doakan kami ada pertandingan dart @ Pontian Johor
Share:

24 comments:

  1. Satu kepuasan kalau dapat tarik ikan naik.

    ReplyDelete
  2. Menarik hobinya. Jarang ada perempuan yang suka memancing.

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam. sesungguhnya orang yg memancing tu sangat lah sabaq. hahaaha :D

    ReplyDelete
  4. Tak pandai nak memancing. Suka tengok orang memancing ja :)

    ReplyDelete
  5. Saya teringin nak mancing nak ikut suami dia rajin mancing. Tapi setakat ni belum ade rezeki lagi nak join dia mancing hehe

    ReplyDelete
  6. Waalaikumussalam.. saya tak pernah lagi mancing..teringin tu ada tapi geng je takde

    ReplyDelete
  7. seronok kalau dapat ikan.. tapi kalau dapat angin je mmg menyakitkan hati. hehe

    ReplyDelete
  8. hobi yg menarik n mendatangkan hasil. jimat duit belanja dapur sikit....

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG