Jan 2, 2020

,

"Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom"

Assalamualaikum semua
Selamat petang
 http://www.mamapipie.com/2020/01/giveaway-tahun-baru-2020.html
petang ni anum tertarik ank join satu giveaway 
nak tau syarat2 nya jom baca selanjutnya

Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

  1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan pos. Sorry buat blogger negata jiran kalau mama buat segment bolehlah join nanti ye.
  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom". Tepek banner di atas beserta link ke post ini juga ye. Dalam post tu korang kena nyatakan hadiah nombor berapa yang menjadi pilihan korang. Mama akan randomly pick pemenang berdasarkan hadiah yang dipilih. Total ada 4 Hadiah.
  3. Wajib Follow blog mama: http://www.mamapipie.com
  4. Wajib Follow FB page: https://m.facebook.com/mamapipie/
  5. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang (ini mama akan check satu-satu).
  6. Wajib Subscribe YouTube: https://m.youtube.com/channel/UCeU4OMTRsXMlU3WNy-FJUUA
  7. Digalakkan Follow Media Social Mama (ni tak wajib) || FB Twitter Instagram |   
  8. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  9. Pemilihan pemenang akan berpandukan En Random.org atau terpulang jika mama tetiba rajin nak pilih secara manual, mama akan pilih secara manual.

Tu je lah. Mudah saja kan. Bagi sesiapa yang ada masalah untuk nak buat perkara di atas dengan alasan munasabah mama tetap akan terima penyertaannya. Dun worry OK!

Pilihan Hadiah Mia.... Hadiah No 4. Moga berjaya... amin.....

Hadiah 1

Blouse design 1, warna kuning cair/cream. Free size Boleh refer size di bawah

Bahu 15
Dada 40
Ketiak 18
Labuh baju 30

Hadiah 2

Blouse design 2, warna peach. Free size Boleh refer size di bawah (sorry anak panah tu macam confusing sikit)

Bahu 15
Dada 40
Ketiak 18
Labuh baju 30

Hadiah 3



Set perfuma dan mandian Royale, Ada 3 barang dalam ni perfume, body mist Dan shower gel. Bau wangi u ol. Boleh jadikan hadiah buat yang tersayang juga ni

Hadiah 4


Wang tunai RM50 (akan terus bank in ke akaun korang)

so sangat mudah kan
Bagi Anum Hadiah yang menjadi pilihan Anum adalah Hadiah NO.1
Kenapa : sebab Anum salah seorang peminat dan pengumpul blouse, Anum tertarik dengan hadiah no 1 kerana design blouse yang sangat cantik serta nampak simple.. but stay elegant

so korang doakan rezeki Anum ya


Share:

26 comments:

  1. semoga berjaya. selamat bersegmen ya

    ReplyDelete
  2. semoga murah rezeki tahun baru ni

    ReplyDelete
  3. Tq Anum for supporting giveaway mama.. Anum pilih Hadiah NO.1 Kan.. good luck ye

    ReplyDelete
  4. Good Luck Kak Anum. Semoga ada rezeki. Aaminn

    ReplyDelete
  5. good luck..singgah sini dari segmen yg sama
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2020/01/giveaway-tahun-baru-2020-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan. Nisha blogwalking ke sini. Semoga berjaya! =D

    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/01/giveaway-tahun-baru-2020-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  7. Hi Anum.. :) Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Jemput join my segment too kalau sudi.. http://www.aimisyahirah.com/2020/01/segmen-bloglisted-2020-by-misya.html

    ReplyDelete
  8. singgah bw sini.. selamat berGA

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. goodluck sis anum :)

    http://sayesyadiya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. goodluck kak..saya join jugak..;)

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG