Jan 15, 2020

[FOTO] Lain Dari Lain, Perkahwinan Dalam Kebun Getah Ini Memukau Hati Ramai. Fuh Rare!

Salam petang Rabu
petang ni nak share gambar2 perkahwinan yang sangat rare
Bak kata orang, perkahwinan hanya sekali seumur hidup. Jadi, tidak salah kalau pasangan pengantin ingin mengadakan majlis persandingan di tempat yang rare. Seperti pasangan pengantin di Thailand ini yang telah mengadakan persandingan di kebun getah. Ini betul-betul rare!

Bersanding dalam kebun getah

Rare dan meriah

Majlis santai dan bersahaja

Adat dan tradisi Thai

Persandingan pasangan pengantin bernama Khun Jom dan Ball ini diadakan di kebun getah di Bueng Kan di Amphoe Siriwilai, Thailand. Majlis ini telah diadakan pada 12 Januari 2020 dengan penuh meriah dan adat tradisi Thai.
Sumber: PKK Photo
The following two tabs change content below.
Share:

20 comments:

  1. waalaikumussalam. memang rare sangat. mana penah dibuat orang. kat negara kita pun, orang amek photoshoot gambar ja. tu pun pokok getah tengah segar bugar, hehehe

    ReplyDelete
  2. ramai je yg bercerai berai dan kahwen berpuloh2 kali dlm seumor hidup.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan jodoh pertemuan, perpisahan tanpa dijangka

      Delete
  3. Nak bersanding sekali lagi la..

    ReplyDelete
  4. cantek walaupun hanya kebun getah..sape sangka kan..

    ReplyDelete
  5. Cantik, pokok getah tengah musim luruh

    ReplyDelete
  6. Wow... Tak lama lagi kat Malaysia plak 🇲🇾🇲🇾

    ReplyDelete
  7. teringat masa majlis belah suami, outdoor photoshoot kitorang kat kebun getah ayah mertua sebelah rumah je..haha

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG