Dec 24, 2019

,

Selfie again

Assalamualaikum semua
selamat petang
just share selfie photo
 smile always
 pantang nampak cermin
 hi all
 jom sambung kerja
 prayer time
 zuhur
ok back to work
happy holiday
esok mesti ramai yang amik cuti direct after Christmas holiday
see u next week

Share:

29 comments:

  1. It is my first visit to your blog, and I am very impressed with the articles that you serve. Every router and modem has login credentials and a default IP address that allows you to access the settings. 192.168.l.254 is one such IP address used to access settings of routers like TP-Link, 2Wire, ADSL routers, 3Corn routers and Westel ADSL moderns to name a few.

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan. singgah sini dan follow ye.

    ReplyDelete
  3. Asalamualaikum...lama tak ke laman anda

    ReplyDelete
  4. Waalaikumussalam. Saya sambung ja keja. Hehe. Sebab jumaat sabtu memang hari keja walaupun dok kedah ūüėĀ

    ReplyDelete
  5. waalaikumsalam, anum selfie macam mana pun comei jerr :)

    ReplyDelete
  6. nieyl x cuti pun...keje sampai 31hb ni...
    cuma boring la ramai yg cuti..

    ReplyDelete
  7. office i pun dah start sunyi..mana2 anak nk masuk form 1 n darjah 1 pun ramai, tu yg cuti pun ramai.. asyik tgk jarum jam je nak balik cepat..hahaha

    ReplyDelete
  8. Samalah kita...kadang2 saya pun suka selfie

    ReplyDelete
  9. Hujung tahun tambah cuti xmas makin ramai yang cuti lama sampai tahun baru :)

    ReplyDelete
  10. Rajinnya selfie ❤️❤️❤️❤️❤️

    ReplyDelete
  11. nasib ofis semua rajin dtg kerja.. hehe. rajin selfie

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG