Dec 3, 2019

, ,

[FOTO] Sekitar Majlis Hari Lahir Anak Lana Nodin, Alhamdulillah Dah Sihat!

Assalamualaikum semua
Selamat pagi selasa
Semalam Anum bercuti ada hal nak selesaikan
Ok pagi ini nak share gambar sekitar majlis hari lahir anak lana
Umum mengetahui bahawa anak kedua pasangan Lana Nodin dan David Mckienzie iaitu William Daud Mckienzie, menghidapi masalah jantung sejak dilahirkan dan terpaksa menjalani pembedahan pada Februari lalu bagi membetulkan injap jantungnya.
Menerusi Instagram Lana, dia meluahkan rasa syukur dapat menyambut ulang tahun pertama bersama anak lelakinya itu. Tambahnya, anaknya kini berada dalam keadaan yang sihat. Di sini, kami kongsikan beberapa foto di sekitar majlis sambutan ulang tahun kelahiran anak Lana Nodin. Comelnya!

Happy birthday

Comelnya!

Bersama keluarga dan tetamu yang hadir

Ujian yang sangat hebat

View this post on Instagram
MMDG&W❤️ Syukur pada ilahi tahun lalu pada Tarikh ini, Allah swt berikan ujian yg sangat hebat pada daddy dan mommy sekeluarga… Dan pada tarikh hari ni juga, alhamdulillah Allah swt berikan nikmat untuk menyambut tahun pertama bersama kami.. Terima kasih Allah Swt dengan anugerah ini, anakku ini semakin sihat dan terima kasih juga kerana memberiku peluang utk ku menjaganya yg pernah ku rayu dan ku mohon padaMu dan terima kasih kepada semua yg telah mendoakan dan masih mendoakan kesihatan anak sy, terima kasih semua 🙏🙏🙏😘😘😘 Happy Birthday to my dearest son, semoga jadi anak yg soleh dan beriman…amin 🙏 We love u Billy Boy @gibi_mck 😍😍😘😘💋💋 #1stbirthday #oneyearold #alhamdullilah #prayforbilly #bless #cutebaby #handsomeboy #billydaud #lanadavidmckienzie #myprecious #myboy #mybudak #myhero #mckienzieclan
A post shared by Lana Nodin❤️David Mckienzie (@lananodinmckienzie) on 
Menurut Lana, dia bersyukur Allah memberikan nikmat buat dirinya dan suami untuk menyambut ulang tahun pertama anak mereka. Walaupun pernah diuji dengan dugaan yang hebat, Lana memberitahu bahawa Alla menganugerahkan cahaya mata yang hebat buat dirinya. Sempena ulang tahun pertama ini, Lana berharap William Daud Mckienzie atau lebih dikenali sebagai Billy, menjadi anak yang soleh dan beriman.
Sumber: Lana Nodin
Anumkhairil
Share:

12 comments:

  1. ammi suka tgk IG lana nordin ni..rajin dia masak

    ReplyDelete
  2. berat dugaan die..moga billy terus sihat..comei pulak kek tu

    ReplyDelete
  3. Ingatkan Gia yang sakit aritu. Baru tau Lana Nodin ada dua orang anak.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah....semoga kekal sihat sentiasa...

    ReplyDelete
  5. syukur..sihat dah anak dia..sbb follow jgk IG dai

    ReplyDelete
  6. moga jodoh diorang berkekalan. lana is so cantik!!!
    anak2 pun sihat.
    aida x suka kalau retis update keretakan rumahtangga.
    kesian anak2 yg comel tu kan.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG