Oct 7, 2019

, , ,

Romlee Satey Kajang

Assalamualaikum semua
Selamat pagi Isnin
Last week on weekend
Kami JJCM 
teringin nak makan sate
 kebetulan masa ni jerebu masih kuat
 wajib pakai utk jaga kesihatan
 dah macam robot pun ada
 kami teringin nak makan sate, so cari area dekat2 dengan rumah shj
 dikatakan sate ni sangat sedap jom kita try
Satey Kajang 1917
Romlee Satey Kajang

Lokasi : Aida Seafood sebelah Masjid Bandar Sri Coalfields, Sungai Buloh
Ok bagi kami sate ok sedap lembut
kuah pekat
so kami bagi 4 bintang
kalau korang nak cuba boleh try wave ya

Share:

18 comments:

  1. Kesukaan Sis, pantang nampak satay, tu singgah sini..tapi jenis Sis makan satay nak kena bawang besar banyak hehehehe pernah tu bawak dari rumah hahahaha

    ReplyDelete
  2. Pernah try Sate Hj Samuri ja kat Kajang.. yg ni nti nak try jugalah.. TQ info nya Anum..
    suka sate daging..

    ReplyDelete
  3. Uish...teringin. Tapi jaoh dari uncle ni...

    ReplyDelete
  4. Sedap satay kajang..suka kuah kacang dia sedap!

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG