Oct 11, 2019

, ,

Kesihatan

Assalamualaikum semua
Selamat pagi
 sekarang dah kena senaman
 berat dah naik :(
 setiap petang kita akan senaman
 nasib hubby nak join
 so semangat skit kan ada peneman
 kemudahan dah ada sebenarnya rajin dengan x sahaja hehe
Jom jaga kesihatan bersama

Happy Weekend all
Share:

12 comments:

  1. Yup... Kesihatan no. Satu yang patut jaga🌹🌹

    ReplyDelete
  2. Jom...sama2 jaga kesihatan...
    Salam Jumaat Anum :)

    ReplyDelete
  3. bagus.. kipidap. smoga CT pun rajin cemni..

    ReplyDelete
  4. That's a great activity to do with your loved ones. Kalau tak ke gym pun boleh jalan dekat taman keluarkan peluh.

    ReplyDelete
  5. Akak paling malas bab senaman, tapi kena usaha juga demi kesihatan, dan try jaga makan. Alhamdulillah, ofis kat tingkat 3 & no elevator, so terpaksa take 88 steps ke atas. Naik turun 2-3 kali sehari cukuplah, hihihi.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Note: Only a member of this blog may post a comment.

NUFFNANG