Oct 30, 2019

, , ,

Arissa Zahra & Aaira Zeina

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum ada program selama 2 hari
so akan bz x sempat nk lawat blog kawan2 ya
sebelum memulakan tugas Anum nak share wajah2 kesayangan Anum
 Aaira Zeina
 ada je idea dia
 last week pg pameran buku
 Arissa Zahra
 Gelagat dua beradik nie buat Anum selalu geram
 Semalam cuti mereka lepak rumah Anum
 bukan main santai lagi dua beradik ni
 sebelum balik lepak ngeteh
adik kesayangan, ini la ibu kepada dua beradik
tempat kami bermanja dengan anak2 mereka
Ok , sambung kerja ya
Share:

22 comments:

  1. takpe anum..ammi dulu pun lama gak bermanja2 dgn anak2 buah. lepas 6 tahun br dpt bermanja dgn anak sendiri

    ReplyDelete
  2. Keletah kanak2 boleh membuatkan hati yg risau jd tenang...

    ReplyDelete
  3. ComeiiiūüĆĻūüĆĻingat kembar tadiūüėė

    ReplyDelete
  4. semoga membesar dengan baik ya anak-anak. jangan nakal2

    ReplyDelete
  5. atototo comel comel. kanak2 ni memang keletah tu buat kita terhibur..

    ReplyDelete
  6. This is a really good piece of information. I read about something like this before, this is impressively great stuf. What are some of the cheapest places to travel to in the world? From Asia to Africa and Europe, Things to do's got budget breakdowns for the cheapest places.

    ReplyDelete
  7. Sama lah kita menumpang kasih syg anak² buah ni..
    tak apa..Insya√Ālla...one day turn kita akan tiba :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG