Sep 13, 2019

, , ,

EKSPEDISI JELAJAH TAMAN NEGARA ROYAL BELUM 2019 (23-25 OGOS) Part 3

Assalamualaikum semua
Hari kita sambung lagi
Hari kedua kami ke Air Terjun Sungai Kooi
Bagi penggemar aktiviti mendaki, Air Terjun Sungai Kooi akan mengujakan anda. 
Daripada jeti, anda perlu mendaki trek yang mudah untuk sampai ke air terjun ini.
 perhentian pertama
 bergambar kenangan dengan semua peserta
 senyum selalu
 Pak Lang (Baju Kuning) mewakili agen kembara kami
 pelbagai action yang digayakan




Setengah jam mendaki naik, anda akan bertemu dengan sebuah air terjun tinggi yang sangat cantik.
 Segala penat Lelah anda mendaki akan hilang sekelip mata setelah melihat keindahan ciptaan Tuhan ini.
indahnya
hilang segala penat mendaki
keterujaan

cantik n tak terkata

 welcome to sungai kooi
gambar wajib ada kenangan kan tanda kita dah sampai 
 view from top
sampai ke houseboat
masing2 muka happy n penat
terbaik trip
 matahari hampir terbenam
relaxxxxxx

next nanti kita sambung ya
Share:

8 comments:

  1. bestnyaaaaa. suka aktiviti macam ni. tapi air warna hijau tu betul2 buat kite terfikir sesuatu. hahahahah takut air tapi nak try

    ReplyDelete
  2. tak saabr nak tggu next stroy! bestnya dpt pegi waterfall


    blogwalking sini ya dari https://theathra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. cantiknya air terjun. mandi best tu selepas penat berjalan jauh

    ReplyDelete
  4. subhanallah...cantiknyaa air terjun tu! royal belum ni tempat burung kenyalang jugak ye? logo dia tu burung kenyalang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada juga disini, hutan simpan yang belum diterokoi

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Note: Only a member of this blog may post a comment.

NUFFNANG