Jul 16, 2019

, , ,

SUZUKI HERB PROBIOTICS LOTION

Assalamualaikum semua
Selamat pagi selasa
Hari ini Anum nak share satu lagi produk 
yang sangat bagus untuk korang semua cuba
Jom kita tgk
 Suzuki Herb Probiotics Lotion
 Instantly boost your skin's immunity
Prevent skin outbreaks and irritation
Suitable for sensitive skin
Can be used on adults & kids as well!
Cara penggunaan
1. Dispense an amount approximately of a 50 sen coin.
2. Gently apply over the whole face. (Can also be applied on the body)


produk yang berasal daripada jepun
di import khas untuk pengguna seluruh negara
Anum sangat berpuas hati dengan produk ini
dan nak kongsi dengan korang kebaikannya
Disebabkan Anum mempunyai kulit yang sensitif 
Anum perlu berhati-hati dalam pemilihan produk yang sesuai
Bila dah cuba produk Suziki Herb ini ternyata sangat lembut dan sesuai

So untuk korang yang nak mencuba just click sahaja
link yang Anum berikan ini

Selamat mencuba
Share:

6 comments:

  1. Macam pitera ke... Just apply kat kulit? Harga mur tak😀😀

    ReplyDelete
  2. dulu sebelah rumah ni ada tanam pokok lidah buaya tu..konon nya nak alam semula jadi la...potong lidah buaya gsok dekat muka hehehe.... patut la kulit² dieorang sana cantik² kan

    ReplyDelete
  3. waaa produk baru ye ni..tak pernah dengar sebelum ni..kalo produk jepun macam ni biasanya bagus kannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kebanyakan daripada bahan semulajadi

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG