Jul 1, 2019

, , , ,

Open House My Home Sweet Home

Assalamualaikum semua
Petang nie nak share gambar2 sekitar Open House Anum
sebenarnya x plan pun nak buat tahun nie
Tapi bila sibling dah request nak datang so alang2 masak terus panggil kawan2 terdekat sahaja untuk meriahkan lagi majlis
 sos black paper
 nasi putih
 kek
 sos sate ikan
 rendang daging
 spaghetti bolognese
 kuah kacang
 nasi impit
 serunding daging
 spaghetti
 ketupat palas
 sate ikan
 sandwich
 air favourite
 ayam percik Anum
 antara sibling yang hadir
 bukan main meriah
 nampak x Anum dah berisi
 senyum selalu  
 sebelum balik sempat la bergambar
 anum buat jamuan waktu malam
 stary jam 8pm -habis
 4 beradik
 senyum sokmo kami ni 
 Adiq with mimi 
Jiran sebelah, yang bestnya setiap kali Anum buat Open House selalu lupa nak bergambar dengan tetamu, ye la tuan rumah bz melayan tetamu kan
hehe, sayang sangat, next Anum akan pastikan Anum dapat bergambar dengan semua tetamu , barulah ada kenangan kan..

Share:

4 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG