Jul 18, 2019

, , , , , , ,

Holiday MELAKA 2019 Part 4

Assalamualaikum semua
Selamat petang
Petang nie nak review Hotel yang kami stay selama 3h 2m di Melaka
bilik kami selesa dan luas
cukup untuk kami berdua
meja kopi
seperti mana2 hotel pasti ada
peti ais pun ada
almari yang besar
toilet besar
satu shj kekurangan x de paip
nak amik wuduk kena guna paip shower nie
yang lain semua ok, hotel lama nie harga pun berpatutan
santai depan lift
view dari bilik
view laut
town melaka
cantiknya view
betul2 dr tingkap bilik kami
nampak macam cantik hotel budget bertentangan ngan hotel
next kami try check in sana, walau nampak kecil tapi ada pool
hehe

ok kepada yang nak menginap disini 
Anum share details ya

The Emperor Hotel Malacca
123, Jalan Munshi Abdullah 75100 Malacca, Malaysia
Tel : 06-2840777 | Fax : 06-2838989

Email: sales@theemperorhotel.com
Share:

6 comments:

  1. wah best Melaka. Syaza dulu duduk Melaka setahun setengah, tak lalu dah nak berjalan sini xD Weekend je Jonker Walk haha

    ReplyDelete
  2. wah .. dah lama tak pergi jalan-jalan ke melaka, nampak sangat berbeza bandaraya melaka dari entri ini

    ReplyDelete
  3. emperor ni sgt lama, Num.
    ingatkan dah tak beroperasi lagi.
    zaman aida sekolah dulu ia sgt grand dan laku keras.
    but, now, merudum.
    org prefer hotel yg lain.
    aida rasa, emperor ni dia tak up kan kualiti nyer sendiri.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG