Jul 26, 2019

, , , , ,

Holiday MELAKA 2019 Part 11

Assalamualaikum
Selamat pagi jumaat
Last day kami bertukar hotel ke Hotel Temasek
Last minit dapat call dr hotel utk review 
kebetulan memang cuti lagi so ngam la 
registration counter
main lobby
agak luas dan selesa
pelbagai kemudahan disediakan
Mini shop pun ada 
view from center place
Antara peralatan permainan yang disediakan
besar dan selesa
ruang ke main lobby
Pelbagai risalah yang disediakan
Ruang makan yang sangat luas
Sudut dobi
so korang kalau menginap disini x perlu risau kalau baju x cukup 
just turun ke main lobby masukkan coin dah boleh gunakan 
Mini garden
Antara menu yang tersedia di restoran hotel
Jom kita review bilik
washroom
sangat bersih ok
wardrobe yang besar
ini la bilik yang kami dapat
alhamdullilah selesa, bersih dan kemas
ruang Tv
Coffee section

Our review
1. Fast service and early check in to avoid the heat and hot weather 
2. Requests made was settled fast and quick 
3. Basement car park to avoid rain 
4. Near Restaurant Ming Huat which is famous for the Nasi Lemak (RM 1 & RM 3- Morning), Mee Rebus/Mee Kahwin (RM5- Morning), Roti Canai(RM1 - Morning) and Nasi Lemak Ujong Pasir which is at night. 
5. Room was strategically and conveniently placed. 
6. Shower was excellent because of the hot water and high water pressure. 
7. Got hairdryer and safe 8. WiFi was good Cons

Untuk details kalau korang nak menginap here
Temasek Hotel
Address: 57, Jalan D'Albuquerque, Portuguese Settlement, 75050 Melaka

Share:

6 comments:

  1. Wahh..banyaknyaaa part holiday melaka ni..belum sempat nak baca lagi, da masuk part 11 😂😂

    ReplyDelete
  2. harga yg berpatutan n kebersihan mengagumkan serta servis yg tiptop memang kriteria penting dlm pemilihan hotel...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah 😀😀
    Hotel Memang banyak kat Melaka nie🌹🌹

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG