Jun 12, 2019

, , , ,

Syawal 2019 Part 3

Assalamualaikum semua
Selamat pagi
hari ini suasana di tempat kerja kembali seperti biasa
semua dah masuk bekerja semula.. hehe
ok nak sambung cerita raya Anum ya
Untuk raya ketiga pula
 meneruskan ziarah saudara mara
 rumah sepupu wajib terjah 
 bersantai bersama anak2 saudara
 happy moment
 jangan x percaya anak saudara dah sama besar ngan makcik
 with akak ipar
 yang depan nie anak abg anum yg sulung dah ada anak dua
 dah bercucu anum nie
 Nisa ngan umi
 gambar kenangan raya
 sebahagian yang follow beraya 
 ini x cukup 10 beradik tau sebab yg lain beraya umah mertua ikut giliran ya
 next ke rumah mak saudara 
 wajib bergambar kenangan
 Rumah sepupu kedua
 Pakwe seman namanya sangat otai
 dah nama raya macam2 aksi ya
 semua gembira
 happy beraya
 free style
 horeyyyyyyyyy 
 kalau semua berkumpul 10 beradik mau x muat haha
 alhamdullilah 
 big family 
 rumah kak wati
 nama pun raya kan masa ni la nak jumpa saudara mara
 mesti korang tercari2 gambar my mom kan
 my mom x larat nak melayan kami asyik bergambar je haha
hubby penat makan .. haha
Share:

10 comments:

  1. seronok nyer, Num :)
    thn ni, aida beraya 2 hari jer.
    ada masalah skit hu hu hu hu...
    raya ke3 hingga ari ni, stucked at home!

    ReplyDelete
  2. seronok nyer, Num :)
    thn ni, aida beraya 2 hari jer.
    ada masalah skit hu hu hu hu...
    raya ke3 hingga ari ni, stucked at home!

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya Anum 🌹🌹

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya..wow..meriah suasana..bkn sll dpt kumpul mcm nie.. bla raya je dpt suasana berjumpa keluarga kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sangat bila berkumpul kemeriahan jadi kenyataan

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG