Jun 11, 2019

, , , ,

Syawal 2019 Part 2

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini nak share gambar Hari Raya Kedua kami
 alhamdullilah selamat sampai di temerloh, pahang
 raya kedua kami bertemakan biru
 macam biasa xtvt ziarah saudara mara
 apa yang anum suka bila ziarah nie macam2 jenis rumah ada semuanya sangat rare
 bersama family abg sulung anum
 keindahan beraya di kampung
 sepadan x.. hehe
 alhamdullilah suasana raya setiap tahun gembira
 senyum selalu
 raya kedua kami menziarahi waris serta saudara mara di kerdau, pahang
 semuanya saling bermaafan antara satu sama lain
 wajib la gambar kami kan
 rare gambar dalam pokok getah
 cantik sangat view nie
 gambar yang sangat menarik penuh dengan maksudnya tersendiri
 beautiful view
macam nak rekod lagu rock..hehe
 anak2 saudara
 semua x sabar nak beraya
 a.ndak & family
selesai sesi ziarah untuk raya kedua
next kita sambung esok ya
Share:

4 comments:

  1. Selamat hari raya anum.. lamanya x jengah blog anum ūüėä

    ReplyDelete
  2. berkenan nyer kat rumah kampung kayu.
    cantik.
    klasik.
    kait plak dgn hari raya, memang best la!
    sesuai bergambar...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG