Jun 11, 2019

, , ,

Shopee Malaysia

Assalamualaikum semua
Nak tanya korang pernah shopping @ shopee x?
Anum memang suka shopping @ shopee nak tau kenapa
pelbagai deal serta promotion yang sangat menarik
bila anum buat perbandingan harga shopee tetap menang 
bak kata orang menang membeli dengan shopee
 
so apa tunggu lagi jom ikut promo yang terbaru
pelbagai hadiah serta deal yang sangat hebat ditawarkan
Share:

6 comments:

  1. i ordered something from shopee. can't wait for it. semoga selamat smpi barang tu

    ReplyDelete
  2. pernah sekali kot dgn shopee.
    ok la. bab harga, ada yg ok tapi bila add postage, jadik mahal.
    aida byk minat brg di shopee. tapi fail bila ada postage fee.
    so, beli kat mr.diy or daiso.
    rumah baru aida byk yg diy. semua yg murah2 jer aksesori.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk pada barang apa kan.. kadang memang berbaloi dapat sebab anum suka shopping time promosi dapat free pos

      Delete
  3. masa nak shopping kt lazada. kene compare dgn shopee dan biasanya shopee lagi murah la. dan sekarang macam banyak dah free postage kt shopee.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG