Jun 4, 2019

, , , ,

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2019

Assalamualaikum semua
Dikesempatan ini Anum & Suami ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri, kepada yang telah bercuti selamat bergembira di kampung
Anum beraya di selangor tahun ni rumah mil, tapi x tau la beraya atau x kerana ayah mertua x berapa sihat after pembedahan, so kami beraya di hospital sahaja. 
Inshaallah fikir yang baik-baik, pasti ada hikmahnya.
Hari ini last day bekerja, sunyinya rasa di office semua dah bercuti.. hehe
Ada mata pandanglah keindahan,
Ada mulut berbudilah pertuturan,
Ada hati berilah kesayangan,

Ada salah dan silap sudilah maafkan.

Bakar lemang sambil berdiri,
Untuk juadah di AIDIL Fitri,
Hantar kad raya posmen dah cuti,
e-card sahaja penggganti diri.

Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi,
Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa,
Dalam kelembutan lidah ada juga keterlanjuran kata, 
Dalam gurau dan senda tentu ada khilaf & dosa. 
MOHON AMPUN & MAAF DI ATAS SEGALANYA
Selamat Hari Raya Aidilfitri. Moga silaturahim diberkati 
Allah (Anum & Qudut)  

Share:

8 comments:

  1. Salam Aidilfitri 1440H. Maaf Zahir Batin =)
    Taqobbalallahu Minna Wa Minkum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Aidilfitri
      Salam kemaafan

      Delete
  2. Salam Aidilfitri 1440H
    Maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Aidilfitri
      Salam kemaafan

      Delete
  3. Selamat Hari Raya Anum. Apa pun cabarannya, senyum lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Aidilfitri
      Salam kemaafan

      Delete
  4. selamat hari raya aidil fitri...maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Aidilfitri
      Salam kemaafan

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG