Halaman Bonda

, , 10 comments
Assalamualaikum semua
Selamat pagi
Hari ini nak share gambar2 semasa blk kg last week
 Nama diberi si tam
 peneman my mom
 wow garangnya
 operasi pembersihan halaman bonda
 selesai 
 kemaskan semua yang dipotong
 hasilnya korang tau x nama ulam nie
kami panggil serai kayu, sedap lemak2 pahit
 next nak buang pokok nie
 hero utk hari ini
 handal budok ni tarik seorang2 dia je
 potong kecik2 senang nak bakar nanti
 pokok sukun nie kena buang sebab dah masuk ulat
 buahnya x berapa elok da
 pokok tua kan
 tarikkkkk
 my brother pakar potong pokok haha
alhamdullilah selesai bersihkan halaman bonda
memandangkan tahun nie beraya di rumah mil so kita balik awal 
tolong apa yang patut hehe
ok la petang nie Anum ada temuduga harap semua dapat doakan Anum ya
Terima kasih semua
jom sambung kerja

10 comments:

  1. Lapang dah bila buang daun-daun tu.. sayangnya pokok sukun tu.. Tapi kalau dah tak elok, memang kenalah buang..
    Semoga urusan temuduga Anum dipermudahkan.. Aamiin..

    ReplyDelete
  2. Kita orang panggil ulam tenggek burung🕊
    Good luck Anum🌹🌹

    ReplyDelete
  3. heyy citam.... kenapa garang sangat muka tu? wahhh,,gagah tuu... Sha pun kalau kampung memang mencantas je keje.. sejak ayah tak ada.. tak ada orang nak tolong cantas...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih