Mar 19, 2019

, , , , , ,

We Are Champion

Assalamualaikum semua
Pagi ni nak up entry last saturday
Semua tau kan kami ada sukan antara agensi
so macam biasa la Anum mewakili sukan dart
 Bersama our ladies darters
 Nie geng karom matrade
 Karom team
 bersama otai2 darters
 sempat lagi bergambar dengan ceo matrade
 smile always
 amik tenaga sebelum game start
 full support from top management
 all darters team
 Karom team 
 kita makan dulu 
 macam2 gelagat 
 yg penting kami happy
 akhirnya kami champion
 berjaya mengekalkan kedudukan dart antara agensi
 untuk tahun nie banyak agensi MiTi yang baru antaranya MIMOS, MARI,SIRIM,INVEST KL, EXIM BANK & MIDF
 Kami telah berjuang sehabis baik demi pertahanan kejohanan
 every year memang sukan dart MATRADE akan pengang
 alhamdullilah syukur
 semua tangan nak no 1 je la kalau bergambar
 happy moment
 anak2 juga semangat sebab kami menang
 terima kasih x terhingga pada semua yang datang bagi sokongan pada kami
 inshaallah tahun depan kita kekalkan lagi
 hampir 8 tahun kami champion dalam sukan dart
 Thanks pada Kak Azni yang semangat bg sokongan
 Final match
 grouping 
 terlupa nak snap gambar full chart
hehe gembira sangat terus lupa
 Bergambar dengan Darters MiTi 
 Hubby on action
 masuk Bernama
 all agensi under MiTi
x lupa juga pada Karom yang berjalan pada hari yang sama
Karom MATRADE dapat Naib Johan
Horeyyyy
Majulah sukan untuk negara

Share:

16 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG