Mar 12, 2019

,

Bekalan #1-3-2019

Assalamualiakum semua
Selamat pagi
Hari ini nak share menu bekalan hari ini
rasanya dah masuk 2 week anum x masak 
nak tau apa sebabnya last week timbang berat anum naik 5 kilo
OMG x leh nak terima kenyataan
so berdiet la kejap, angan2 x nak makan banyak dah sekali masuk minggu ketiga x leh tahan tgk hubby makan seorang2, haha
 Berlaukkan Ikan patin tempoyak, cendawan goreng + ulam2
cantik kan view matahari naik
Ok la moral of the story don't diet just enjoy life
hahha
Share:

12 comments:

  1. hahahah..heyy, punah diet seketul anum!

    makan bolehhhhh, tapi jaga portion dia..haaa

    ReplyDelete
  2. nieyl skrg ni pun diet ikut suka...puasa + kurangkan makan nasi..yg lain bedal juga kekeke...x syok sgt diet ni, x puas..hehehe

    ReplyDelete
  3. tengok lauk pun dah boleh bikin taubat nak diet... lepas tu duk pikir.. bila lah cik azue nak kuruih balik nih?? hahaha

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG