Jan 2, 2019

Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com

Assalamualaikum semua
Selamat Tahun Baru 2019
Pagi ni Anum nak sertai Giveaway yang sangat simple

Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat lima jenis kategori bantuan untuk pembayaran BSH kali ini. (rujuk gambar di bawah)

Pembayaran pertama akan dibuat sebanyak RM300 untuk setiap isi rumah. Baki bayaran BSH yang akan disalurkan pada fasa kedua dan ketiga akan menggunakan kaedah baharu seperti yang diumumkan dalam Belanjawan 2019. Urusan kemaskini BSH 2019 akan dibuka semula dalam tempoh terdekat. Setiap penerima wajib kemaskini permohonan masing-masing sekurang-kurangnya sekali dalam tempoh 3 tahun. 

Untuk maklumat lanjut layari portal Bantuan Sara Hidup di https://bsh.hasil.gov.my
Giveaway ini dianjurkan oleh SemakanOnline.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM350 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

Read more: http://www.mialiana.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html#ixzz5bPfqwlvy

34 comments:

  1. Selamat tahun baru Anum..
    Selamat ber"giveaway" juga.

    ReplyDelete
  2. Jom semua yang berkelayakan untuk semak online BSHR sekarang!

    ReplyDelete
  3. All the best.. ^^ Aien join jugak nih..

    https://aienienka.blogspot.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. selamat berGA..
    singgah sini dari GA yang sama..
    all the best..

    ReplyDelete
  5. datang dr GA yg sama.
    Good luck!
    saya dah klik button follow!

    ReplyDelete
  6. Datang GA yang sama. Good luck bergiveaway :) Followed her #950

    ReplyDelete
  7. KG pun join jugak ni...gud luck yaa NH

    ReplyDelete
  8. Datang dari GA yang sama. All the best :)

    https://1001resepimama.blogspot.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. gud luck
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Salam

    Terima kasih sudi join giveaway ini. Semoga berjaya!

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  11. all the best. ika datang singgah sini :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. Tahniah ya... Sila tuntut hadiah dengan segera.

    http://www.mialiana.com/2019/01/pengumuman-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥