Jan 4, 2019

Giveaway Let's Beauty By Apekinah.com

Assalamualaikum semua
Ptg ni Anum nak join Giveaway blogger yang cute nie

Jom kita sertai dan meriahkan Giveaway dia
Untuk makluman dia baru first time buat giveaway
Apalagikk Jom support..
Tanpa membuang masa jom baca dulu syarat mudah.
Syarat Utama
Mestilah tinggal di Malaysia sahaja
Buat satu entri dan copy banner di atas. Jangan lupa backlink ke apekinah.com
Wajib Follow blog Apekinah.com bagi yang dah follow boleh teruskan dengan syarat seterusnya
Add Facebook >>> SINI
Follow Instagram >>> SINI
Komen 3 entri post (mana-mana post pun boleh)
Siap semua syarat tu jangan lupa tinggalkan link di petak komen di bawah
Giveaway ni berlangsung sehingga 31 Januari 2019
Hadiahnya 
Kotak Misteri dari Kinah sendiri yang pasti ianya barangan kecantikan 

8 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥