Nov 9, 2018

Program AKRAB

Assalamualaikum semua
Hari jumaat yang indah dan hari yang sangat mengembirakan
 Singgah di RNR genting
 Our resort
 satu bilik share 2
 big room
 Lokasi Taman Negara
 Our ladies from MATRADE
 My team
 Mix with agensi MITI  
Happy moment 
 Gambar kenangan 
 Welcome to Taman Negara
 Nice view
 Melawan ketakutan
 Jambatan gantung terpanjang di dunia 
 semua ahli AKRAB
 seorang sahaj kumbang dr MATRADE
 Alhamdulilah semua cabaran kami sahut
 muka semua happy
 CSR with orang asli
 dah le basah kuyup
 new boyfriend
 jangan main2 mereka x pandai cakap bahasa melayu tau semua speaking
 nak sampai ke kg org asli kena naik sampan
 sebahagian rumah di sana
 relax for last day
 xtvt dalam kelas, pandangan anda tentang rakan anda
 sehingga jumpa lagi
padangan mereka tentang Anum
TQSM

6 comments:

  1. Pi Kg Orang Asli eh.... Bagus jugak ada aktiviti mcm ni kan Num kalau tidak mmg tak sampailah kita kat kg diaorang kan

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dpt pi kampung diorang

    ReplyDelete
  3. kalau ada rezeki lagi lepas ni boleh join program sama-sama lagi ...saya tak update lagi kisah kat kuala tahan yang best ni ..ish2 malas sungguh ...hahahha

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥