Nov 7, 2018

, , ,

Lazada 11.11 Blogger Contest

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Lazada 11.11 Shopping Festival .| Lazada menganjurkan satu pertandingan mudah untuk blogger iaitu Lazada 11.11 Blogger Contest. Pejam celik pejam celik, Lazada Malaysia sudah mencecah 7 tahun beroperasi di Malaysia. Lazada Malaysia bermula pada bulan Mac 2012, dan sekarang sudah tidak dapat dinafikan bahawa ianya adalah platform membeli belah online yang terbesar di negara ini.

Bersempena dengan sambutan 11.11 Shopping Festival, Lazada kini akan mengadakan kempen satu hari iaitu pada 11.11.2018 pelbagai promosi besar-besaran di laman web mereka. So korang jangan lupa ya terjah Lazada nanti just click link ini https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1. Pasti ada barangan yang ada inginkan serta yang berkenan dihati.

Sudah semestinya Lazada menyediakan pelbagai kejutan dan tawaran yang sukar ditemui pada masa biasalah. Jangan terlepas peluang hebat dalam sambutan Shopping Festival ini. Just Click gambar dibawah untuk mula membeli-belah.
Anda juga boleh mendapatkan pelbagai voucher diskaun untuk membeli belah ya, bukan itu sahaja pelbagai tawaran yang ditawarkan ...
Setiap tahun, Lazada mendapat jumlah kunjungan yang semakin bertambah dan mereka membesarkan pasaran dengan bekerjasama dengan jenama dan syarikat terkemuka – agar dapat menawarkan lebih banyak produk dan pilihan.
Contest yang terbuka untuk para blogger ini sedang berlangsung 1 Nov 2018 dan akan tamat pada 11 Nov 2018. Jom kita tengok, apa hadiah hebat Lazada nak bagi blogger yang join contest ni...
Untuk hadiah yang ditawarkan pula adalah;

100 pemenang bertuah:

  • Hadiah Utama: 1 x RM1,111 baucar tunai
  • Hadiah Kedua: 11 x RM150 baucar tunai
  • Hadiah Ketiga: 88 x RM75 baucar tunai

Cabar diri anda untuk menjadi kreatif dan merebut hadiah yang bernilai  RM600 bagi kategori kreativiti untuk post anda. 3 post terbaik akan dipilih oleh pihak Lazada.

Hadiah Kreativiti:

  • Hadiah Utama: 1 x RM600 baucar tunai
  • Hadiah Kedua: 1 x RM300 baucar tunai
  • Hadiah Ketiga: 1 x RM100 baucar tunai
Apakah 3 produk (atau lebih) yang anda rancang untuk membeli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival? Kongsikan Bersama kami!

Untuk pilihan produk Anum memilih 3 produk yang berlainan, kebetulan bulan November adalah bulan kelahiran Anum. So barang yang akan Anum reward untuk diri Anum adalah..

a. [Tefal] 2 in 1 Steam N Press iron / Steamer / DV8610 / Handy Steam Iron / Handheld / temperature Iron / garment steamer / ironing board.
Dah lama mengidamkan produk ini kerana dapat memudahkan kerja2 mengosok baju serta mempercepatkan kerja2 Anum.
b. Philips HD2139 Pressure Cooker Electric 6.0L 
Kenapa Anum memilih produk ini, ianya memudahkan Anum menyediakan pelbagai jenis menu khas untuk keluarga Anum.

c. Hisense 55" Full HD Smart LED TV 55A5800PW
Memang menjadi impian semua orang memiliki Smart TV. Anum berharap semasa promosi Shopping Festival nanti harga dan promosi yang ditawarkan berbaloi agar dapat merealisasikan impian Anum untuk memilik Smart TV ini..


Jadi jom kita memeriahkan contest blogger ni sebab makin ramai join, makin tinggi peluang nak menang hadiah. Mana tau kan... rezeki... Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu. so jangan lupa date kita bermula 1 - 11 Nov 2018 nanti
Click sahaja link utk ke online revolusi nanti






Share:

4 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG