JJCM Melaka - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Nov 8, 2018

JJCM Melaka

Assalamualaikum semua
selamat pagi
hari ini nak share gambar2 kami semasa short vacation @ melaka
 kalau dah sampai melaka memang menu wajib asam pedas
 kami cuba asam pedas telor ikan
 beratur walaupun panas
 panjang barisan tau
 x lain x bukan kuih keria
 semakin panas
 alhamdullilah akhirnya 
 kepanasan cuaca
 tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 x sia2 beratur memang sedap
 next kita terjah coconut shake
 sotong goreng tepung
 nasi lemak pun ada
 kalau dah sampai wajib cuba
 sedap sangat
 tadaaaaaaaaaaaaa
 cute siap ada delivery
 next makan laksa
 coconut shake
 jemput semua 
 breakfast @ hotel
 simple tapi sedap
 terbaik tau 
 x habis bergambar ya
 2nd day breakfast
ini la tempat kami menginap, hotel budget but sangat ok
bilik yang luas, siap ada breakfast lagi,
parking dan lokasi yang sangat senang nak ke mana2
kalau korang nak ke melaka & nak cari hotel budget Anum memang rekemen 
Prima hotel. **** star Anum kasi
alamatnya di Lot 364 & 365,Jalan Kee Ann,75100 Melaka.

8 comments:

  1. Semua menu tu...mengancam..lagi-lagi asam pedas tu..

    ReplyDelete
  2. melaka mmg byk sgt makanan best2.. dulu kalau naik bas, lalu kat kedai kuih keria hj jalil n kedai coconut shake klebang tu mmg tak sah kalau nampak org beratur panjang.. hahaha

    ReplyDelete
  3. nieyl kalau pergi umah adk nieyl dkt melaka...
    wajib soh dia pergi beli keria ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. adoii.. tergoda tengok makanan2 tu, hihihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥