Nov 15, 2018

, ,

Lazada 11.11 Blogger Contest: Unboxing Time

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Lazada 11.11 Shopping Festival .| Lazada menganjurkan satu pertandingan mudah untuk blogger iaitu Lazada 11.11 Blogger Contest. Pejam celik pejam celik, Lazada Malaysia sudah mencecah 7 tahun beroperasi di Malaysia. Lazada Malaysia bermula pada bulan Mac 2012, dan sekarang sudah tidak dapat dinafikan bahawa ianya adalah platform membeli belah online yang terbesar di negara ini.

Sudah semestinya Lazada menyediakan pelbagai kejutan dan tawaran yang sukar ditemui pada masa biasalah. Jangan terlepas peluang hebat dalam sambutan Shopping Festival ini. Just Click gambar dibawah untuk mula membeli-belah.
Setiap tahun, Lazada mendapat jumlah kunjungan yang semakin bertambah dan mereka membesarkan pasaran dengan bekerjasama dengan jenama dan syarikat terkemuka – agar dapat menawarkan lebih banyak produk dan pilihan.
Sempena dengan Lazada sale Anum berkesempatan mendapatkan produk yang memang dah lama menjadi idaman Anum iaitu Periuk Serbaguna Tefal
horeyyy dapat
 Tadaaaaaaaaaa dah selamat mendarat semalam
 Dengan adanya festival shopping lazada Anum berjaya grab dengan harga yang murah
 sangat berbaloi-baloi
 bagaimana dengan korang ? Anum memang x akan lepaskan peluang yang ada
 Lepas ini boleh la Anum masak bermacam resepi yang Anum idamkan
Untuk hadiah yang ditawarkan pula adalah;

Join the contest to get one RM30* voucher + a chance to win one or two RM1,111, RM150 or RM75 Lazada vouchers!

100 lucky winners:


  • 1st Prize: 1 x RM1,111 cash voucher
  • 2nd Prize: 11 x RM150 cash vouchers
  • 3rd Prize: 88 x RM75 cash vouchers

Get creative to win one of the creativity prizes up to additional RM600! 3 posts will be selected among the participants by an internal Lazada committee to award vouchers worth RM1,000.

Creativity prizes:
  • 1st Prize: 1 x RM600 cash voucher
  • 2nd Prize: 1 x RM250 cash voucher
  • 3rd Prize: 1 x RM150 cash voucher

The contest will end on 25 November!

Jadi jom kita memeriahkan contest blogger ni sebab makin ramai join, makin tinggi peluang nak menang hadiah. Mana tau kan... rezeki... Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu. so jangan lupa date berakhir 25 Nov 2018 nanti




Share:

10 comments:

  1. waahhh...seronoknya.....
    berbaloi kan...nieyl beli satu barang je time 11.11 tu...
    itupun utk kegunaan harian ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke, itu la anum dah lama idamkan periuk nie

      Delete
  2. wahhh seronoknya, sha tak shopping apa pun haritu kehkeh

    ReplyDelete
  3. Semalam klik email gmail..nampak banner ni dari Lazada..hebat2 juga hadiahnya tu.Siapalah yang berjaya ya

    ReplyDelete
  4. Apa khabar lama tak ke laman ni. Ada imej menari lah giginya 2 ja besar hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe alhamdullilah sihat, terima kasih sudi singgah

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG