November 2018 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Nov 15, 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest: Unboxing Time
9:35 AM 10 Comments
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Lazada 11.11 Shopping Festival .| Lazada menganjurkan satu pertandingan mudah untuk blogger iaitu Lazada 11.11 Blogger Contest. Pejam celik pejam celik, Lazada Malaysia sudah mencecah 7 tahun beroperasi di Malaysia. Lazada Malaysia bermula pada bulan Mac 2012, dan sekarang sudah tidak dapat dinafikan bahawa ianya adalah platform membeli belah online yang terbesar di negara ini.

Sudah semestinya Lazada menyediakan pelbagai kejutan dan tawaran yang sukar ditemui pada masa biasalah. Jangan terlepas peluang hebat dalam sambutan Shopping Festival ini. Just Click gambar dibawah untuk mula membeli-belah.
Setiap tahun, Lazada mendapat jumlah kunjungan yang semakin bertambah dan mereka membesarkan pasaran dengan bekerjasama dengan jenama dan syarikat terkemuka – agar dapat menawarkan lebih banyak produk dan pilihan.
Sempena dengan Lazada sale Anum berkesempatan mendapatkan produk yang memang dah lama menjadi idaman Anum iaitu Periuk Serbaguna Tefal
horeyyy dapat
 Tadaaaaaaaaaa dah selamat mendarat semalam
 Dengan adanya festival shopping lazada Anum berjaya grab dengan harga yang murah
 sangat berbaloi-baloi
 bagaimana dengan korang ? Anum memang x akan lepaskan peluang yang ada
 Lepas ini boleh la Anum masak bermacam resepi yang Anum idamkan
Untuk hadiah yang ditawarkan pula adalah;

Join the contest to get one RM30* voucher + a chance to win one or two RM1,111, RM150 or RM75 Lazada vouchers!

100 lucky winners:


  • 1st Prize: 1 x RM1,111 cash voucher
  • 2nd Prize: 11 x RM150 cash vouchers
  • 3rd Prize: 88 x RM75 cash vouchers

Get creative to win one of the creativity prizes up to additional RM600! 3 posts will be selected among the participants by an internal Lazada committee to award vouchers worth RM1,000.

Creativity prizes:
  • 1st Prize: 1 x RM600 cash voucher
  • 2nd Prize: 1 x RM250 cash voucher
  • 3rd Prize: 1 x RM150 cash voucher

The contest will end on 25 November!

Jadi jom kita memeriahkan contest blogger ni sebab makin ramai join, makin tinggi peluang nak menang hadiah. Mana tau kan... rezeki... Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu. so jangan lupa date berakhir 25 Nov 2018 nanti




Reading Time:

Nov 9, 2018

Program AKRAB
8:49 AM 4 Comments
Assalamualaikum semua
Hari jumaat yang indah dan hari yang sangat mengembirakan
 Singgah di RNR genting
 Our resort
 satu bilik share 2
 big room
 Lokasi Taman Negara
 Our ladies from MATRADE
 My team
 Mix with agensi MITI  
Happy moment 
 Gambar kenangan 
 Welcome to Taman Negara
 Nice view
 Melawan ketakutan
 Jambatan gantung terpanjang di dunia 
 semua ahli AKRAB
 seorang sahaj kumbang dr MATRADE
 Alhamdulilah semua cabaran kami sahut
 muka semua happy
 CSR with orang asli
 dah le basah kuyup
 new boyfriend
 jangan main2 mereka x pandai cakap bahasa melayu tau semua speaking
 nak sampai ke kg org asli kena naik sampan
 sebahagian rumah di sana
 relax for last day
 xtvt dalam kelas, pandangan anda tentang rakan anda
 sehingga jumpa lagi
padangan mereka tentang Anum
TQSM
Reading Time:

Nov 8, 2018

JJCM Melaka
8:30 AM 10 Comments
Assalamualaikum semua
selamat pagi
hari ini nak share gambar2 kami semasa short vacation @ melaka
 kalau dah sampai melaka memang menu wajib asam pedas
 kami cuba asam pedas telor ikan
 beratur walaupun panas
 panjang barisan tau
 x lain x bukan kuih keria
 semakin panas
 alhamdullilah akhirnya 
 kepanasan cuaca
 tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 x sia2 beratur memang sedap
 next kita terjah coconut shake
 sotong goreng tepung
 nasi lemak pun ada
 kalau dah sampai wajib cuba
 sedap sangat
 tadaaaaaaaaaaaaa
 cute siap ada delivery
 next makan laksa
 coconut shake
 jemput semua 
 breakfast @ hotel
 simple tapi sedap
 terbaik tau 
 x habis bergambar ya
 2nd day breakfast
ini la tempat kami menginap, hotel budget but sangat ok
bilik yang luas, siap ada breakfast lagi,
parking dan lokasi yang sangat senang nak ke mana2
kalau korang nak ke melaka & nak cari hotel budget Anum memang rekemen 
Prima hotel. **** star Anum kasi
alamatnya di Lot 364 & 365,Jalan Kee Ann,75100 Melaka.

Reading Time:

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥