Sep 24, 2018

, ,

Shopping

Assalamualaikum & selamat pagi
Hari ini nak share gambar2 shopping
 dimulakan dengan sarapan
 Terjah pasar pagi shah alam
 dulu time study je selalu pergi
 Macam2 ada
 Balik dr pasar pagi kami ke Setia City Mall
 Saja cari barang kelengkapan rumah
 Dah kenapa hubby nie haha
 Kecewa x dapat barang yang di cari
 Cantik sangat design2 dalam kaison
 Shopping kasut hubby 
 cute kan design carpet
 Favorite shop hubby
 Done 
 Q & A
 Lapar jom makan
Anum & Hubby memang suka pergi mall setia city ni, segala keperluan kami ada di sini
Ok jom sambung kerja

Share:

2 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG