Sep 27, 2018

, ,

Lazada Shopathon Blogger Contest

Lazada Shopathon Blogger Contest.| Lazada menganjurkan satu pertandingan mudah untuk blogger iaitu Lazada Shopathon Blogger Contest. Lazada memang selalu buat sale kan, so untuk sale kali ini bermula pada hari ini.. 27 September 2018 Lazada buat kali keduanya mengadakan Shopathon Sale lagiii.. 

Lazada Shopathon Blogger Contest diadakan sempena Shopathon Sale yang berlangsung pada hari ini.. iaitu 27 September 2018 dan sebenarnya Contest ni dah bermula 21 September sehingga 27 September 2018 , tapi disebabkan kekangan masa memang x sempat nak sertai, harap2 untuk kali kedua ini adalah rezeki Anum kan...inshaallah

Lazada menyediakan pelbagai kejutan dan tawaran yang sukar ditemui pada masa biasalah. Jangan terlepas peluang hebat dalam sale kali ini .Layari ‎laman Shopathon Sale untuk mula membeli-belah.
Jom kita tengok, apa hadiah hebat Lazada nak bagi blogger yang join contest ni...
Untuk hadiah yang ditawarkan pula adalah;

Prizes – Vouchers for All! 

At the end of the contest, each participant to either one or both sessions will receive one voucher worth RM30*.

Each entry stands for one chance to win, so join both sessions to increase your chances to win one or two of the vouchers below:

RM6,450 to 30 winners:
1st Prize: 1 x RM600
2nd Prize: 10 x RM300

3rd Prize: 19 x RM150

Lazada Shopathon Blogger Contest

Select three of your favorite brands on Lazada and tell us why you love them.  

1. Untuk pilihan pertama yang Anum nak beli adalah = BOSCH Professional GSB 120-LI Cordless Impact Drill Driver
Dah lama mengintai Drill brand Bosch ini kerana sangat berguna terutama bagi kami yang baru berpindah ke rumah sendiri, banyak kerja-kerja mendeco dapat dilakukan dengan adanya drill yang sangat hebat ini nak2 brand yang sangat bagus serta terjamin kualitinya.

2. Untuk barang yang kedua pilihan Anum pula adalah Philips Steam Generator GC7805
dah lama mengidamkan iron jenis ini, ini dapat membantu Anum mempercepatkan kerja2 rumah terutama dalam penyediaan baju2 kerja . Banyak kelebihan iron sebegini antaranya 
penjimatan tenaga electrik serta mempercepatkan kerja mengosok baju.

3. Last sekali apa Anum nak sambar sementara sale nie adalah Russell Taylors 6L Electric Pressure Cooker PC-60, stainless steel pot - Multi Cooker Rice Cooker
rasanya sempurna kalau dapat beli periuk ini, banyak kelebihannya
antaranya jom sama2 kita baca ya
The Russell Taylors 6L Electric Pressure Cooker PC-60 will give you plates and plates mouthwatering delicacies to satisfy your food cravings. With a capacity of 6 litres, you will be able to feed your whole family! You do not have to get your hands dirty to feed your family or spend hours trying to cook the perfectly prepared meals with the Russell Taylors Pressure Cooker. The Russell Taylors Electric Pressure Cooker makes it easy to not only cook perfectly but also a diverse range of food such as stew, soup, curry porridge, vegetables and more. It is that simple to cook these days. With the incredible auto pressure release device to ensure safety during cooking and nutritional keep warm option, you will be enjoying food that are nutritional and healthy. Bukan hanya masak nasi semua benda anda boleh masak kan.... so apa tunggu lagi korang pun wajib grab sale kali ini.

Bukan susah just click sahaja link ini ya..Shopathon Sale
Hopefully ada la rezeki Anum ya...

Share:

2 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG