September 2018 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Sep 28, 2018

Makswip Day 2
2:00 PM 4 Comments
Assalamualaikum semua
Selamat petang
Nak sambung entry pagi tadi ya
 Hari kedua team bermula seawal jam 8.00am
 ini la semua team lelaki yang sertai
 Gambar kenangan dengan UM-A
 X adil gambar lelaki ada, gambar wanita penganjur lupa nk snap
 sebelum game bermula
Sebanyak 48 pasukan yang menyertai untuk kategori Lelaki Berpasukan dan hampir 40 orang peserta untuk kategori Wanita Perseorangan. 
 macam2 aksi depa nie
 hari kedua x ada baju sama da.. hehe
 Ketua biro sukan datang belanja lunch
 Bertambah semangat la kan
 sokongan yang penting
 alhamdullilah murah rezeki en saiful
 Alhamdullilah rezeki Anum sampai top 3
 akhirnya dapat membangga kan jabatan
 syukur alhamdullilah
 bergambar kenangan dengan semi final
 game on 
 sangat memuaskan bila kita bawa nama jabatan 
next year target Johan
 KEPUTUSAN LELAKI BERPASUKAN JOHAN : UM 'A' NAIB JOHAN : LTAT KE 3 BERSAMA : DBKL 'B', LHDN 'A' KE 5 - 8 : DBKL 'A', LGM, JKR HQ 'A', KKR JTM 
KEPUTUSAN PERSEORANGAN WANITA JOHAN : SITI HAJAR (KESAN) NAIB JOHAN : SITI RAFIDAH (CIDB) KE 3 BERSAMA : NURZAKIAH (MATRADE), NOR AZIRAH (MAIWP) 

Reading Time:
Makswip Day 1
8:30 AM 4 Comments
Assalamualaikum semua
Selamat Pagi Jumaat
Hari ini nak cerita tentang dart last weekend

Seperti tahun2 sebelumnya Matrade memang akan hantar wakil utk wakil Makswip
 Sampainya kami di putrajaya
 Game mengunakan format 
Team lelaki
Individu wanita
 Sebahagian team darters matrade
 Makan dulu sebelum game bermula
 Kenangan bersama darters matrade
 selalu tiap tahun hantar 2 team lelaki tapi tahun nie 1 team sahaja 
 yang lain ada hal masing2
 so kami sahaj yang mewakili matrade
 wanita hanya 3 orang sahaja
 have fun
 berkampung di putrajaya selama 2 hari
 macam2 aksi ya 
 sesi undian bermula
selamat berjuang

Reading Time:

Sep 27, 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest
8:00 PM 2 Comments
Lazada Shopathon Blogger Contest.| Lazada menganjurkan satu pertandingan mudah untuk blogger iaitu Lazada Shopathon Blogger Contest. Lazada memang selalu buat sale kan, so untuk sale kali ini bermula pada hari ini.. 27 September 2018 Lazada buat kali keduanya mengadakan Shopathon Sale lagiii.. 

Lazada Shopathon Blogger Contest diadakan sempena Shopathon Sale yang berlangsung pada hari ini.. iaitu 27 September 2018 dan sebenarnya Contest ni dah bermula 21 September sehingga 27 September 2018 , tapi disebabkan kekangan masa memang x sempat nak sertai, harap2 untuk kali kedua ini adalah rezeki Anum kan...inshaallah

Lazada menyediakan pelbagai kejutan dan tawaran yang sukar ditemui pada masa biasalah. Jangan terlepas peluang hebat dalam sale kali ini .Layari ‎laman Shopathon Sale untuk mula membeli-belah.
Jom kita tengok, apa hadiah hebat Lazada nak bagi blogger yang join contest ni...
Untuk hadiah yang ditawarkan pula adalah;

Prizes – Vouchers for All! 

At the end of the contest, each participant to either one or both sessions will receive one voucher worth RM30*.

Each entry stands for one chance to win, so join both sessions to increase your chances to win one or two of the vouchers below:

RM6,450 to 30 winners:
1st Prize: 1 x RM600
2nd Prize: 10 x RM300

3rd Prize: 19 x RM150

Lazada Shopathon Blogger Contest

Select three of your favorite brands on Lazada and tell us why you love them.  

1. Untuk pilihan pertama yang Anum nak beli adalah = BOSCH Professional GSB 120-LI Cordless Impact Drill Driver
Dah lama mengintai Drill brand Bosch ini kerana sangat berguna terutama bagi kami yang baru berpindah ke rumah sendiri, banyak kerja-kerja mendeco dapat dilakukan dengan adanya drill yang sangat hebat ini nak2 brand yang sangat bagus serta terjamin kualitinya.

2. Untuk barang yang kedua pilihan Anum pula adalah Philips Steam Generator GC7805
dah lama mengidamkan iron jenis ini, ini dapat membantu Anum mempercepatkan kerja2 rumah terutama dalam penyediaan baju2 kerja . Banyak kelebihan iron sebegini antaranya 
penjimatan tenaga electrik serta mempercepatkan kerja mengosok baju.

3. Last sekali apa Anum nak sambar sementara sale nie adalah Russell Taylors 6L Electric Pressure Cooker PC-60, stainless steel pot - Multi Cooker Rice Cooker
rasanya sempurna kalau dapat beli periuk ini, banyak kelebihannya
antaranya jom sama2 kita baca ya
The Russell Taylors 6L Electric Pressure Cooker PC-60 will give you plates and plates mouthwatering delicacies to satisfy your food cravings. With a capacity of 6 litres, you will be able to feed your whole family! You do not have to get your hands dirty to feed your family or spend hours trying to cook the perfectly prepared meals with the Russell Taylors Pressure Cooker. The Russell Taylors Electric Pressure Cooker makes it easy to not only cook perfectly but also a diverse range of food such as stew, soup, curry porridge, vegetables and more. It is that simple to cook these days. With the incredible auto pressure release device to ensure safety during cooking and nutritional keep warm option, you will be enjoying food that are nutritional and healthy. Bukan hanya masak nasi semua benda anda boleh masak kan.... so apa tunggu lagi korang pun wajib grab sale kali ini.

Bukan susah just click sahaja link ini ya..Shopathon Sale
Hopefully ada la rezeki Anum ya...

Reading Time:
JJCM
2:00 PM 4 Comments
Assalamaualikum semua
Selamat petang . korang lunch apa tdi?
 Lama rasanya x makan sate kajang
 Petang singgah rnr makan sate kajang
 Masih sama rasanya
 Memuaskan 
 ngam2 sampai orang x ramai lagi
 Jalan2 
 lama x makan steak dekat damansara utama (Lanun)
 Next JJCM setia alam
 Kambing grill
 x dapat nak bayangkan memang sangat sedap
 berpatutan dengan harga
 with zai & family
 smile
 semua dah licin maksudnya memang berbaloi
 dah jom balik
lepak taman dekat BSC 

Reading Time:

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥