Aug 7, 2018

, ,

Food Review

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
So apa xtvt hujung minggu korang
Anum & Hubby macam biasa la JJCM
 Malam minggu lepak mamak
 Teringin makan burger ayam
 Pilihan hubby burger daging
memak makanan dekat kedai mamak nie sedap 
nak tau mamak area mana, sudah semstinya area Bandar Seri Coalfield
 Dah lama nak cuba makan kat Tree Steak House
Hari2 lalu je pergi balik kerja mesti lalu depan kedai ini.
So last weekend ajak hubby try
 Pilihan Hubby Beef Steak
 Air Limau asam boi & Fresh Oren
 Sos ini sedap masam manis
 Antara pilihan menu yang ada
 Hubby nak promot ke?
 Antara pilihan steak yang ada
Review Anum 1/5
Makanan yang dihidangkan x sedap dan daging sangat liat
Service teruk (staff x friendly)
Harga yang mahal (not value for money)
tapi lain orang lain citarasa kan
Kami pergi cawangan sg buloh.
Favorite all time
Roti Jusco

Share:

12 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG