Musim Durian 2018 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Jul 30, 2018

Musim Durian 2018

Assalamualaikum semua
Selamat pagi isnin
Pagi ni nak share gambar semasa berada di kampung
 Perjalanan pulang ke kampung
 Bekalan dah beli siap2
 Perjalanan dari KL- Temerloh mengambil masa lebih kurang 4 jam (standard musim buahan nie jalan sesak)
 Alhamdullilah rezeki 
 Tujuan utama sudah semstinya Durian
 Kami memang minat pada durian kampung berbanding durian D24 n sekutu dengannya
 Wajib ada kan nama pun Bandar Ikan Patin
 Sayur2 kampung yang sangat segar
 Berlambak durian 
 Teringat zaman kanak2, setiap kali pergi Pekan Sehari mesti nak beli
 Balik dr pasar hentam lagi Durian
 Makan sampai puas 
 Sedikit bekalan utk dibawa pulang
 View yang indah sewaktu perjalanan pulang ke KL
 Jalan masih clear tiba2
 Melekat jugak, so pergi balik kami kena redah jemmmmmm
 Keesokkan jom kita memasak
 Bekalan dr my mom... 
 Apa lagi mengulai la kita
 Tadaaaaaaaaaa Ikan Patin Tempoyak
Ulam timun Jepun... 
Ok jom smabung kerja

12 comments:

  1. Seronoknye balik kampung masa musim buah2an ni.

    ReplyDelete
  2. bestnyaa balik kampung, macamn2 ada kan..

    ReplyDelete
  3. terbaek. ejulz kalau makan durian x hengat dunia.hehe

    ReplyDelete
  4. Tue dia, durian.. meleleh rasanya air liur nie.. Hihi saya sampai skrg masih lagi makan gula-gula kapas tue, sanggup pegi beli kat kedai stesen minyak..

    ReplyDelete
  5. anum, sorry nak tanya, anum pakai kamera apa?hihi

    ReplyDelete
  6. cntik tul wrne gula2 kapas tu..huhu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥