Fiesta Durian @ Office - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Jul 24, 2018

Fiesta Durian @ Office

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini Anum nak share gambar2 last week
Office berbesar hati nak adakan fiesta Durian memandangkan musim buah kan
 So apa lagi kita fiesta buah-buahan
 Alhamdullilah Jom Makan
 Kena bergambar dulu sebelum makan
 BFF forever
 Hubby in action
 Apa yang si Lela buat nie
 Kononnya hilangkan panas dalam badan
 Tapi ini la petua orang dulu2 kan, Anum pun masih amalkan
 K.yan baru nak makan 
 With boss
 Makan sampai pengsan ya
Alhamdullilah x ada yang pengsan , kalau x mau ambulance plak datang hehe

12 comments:

  1. Adehh... adehh.. bila nampak gambar durian, terasa macam berada dalam mulut saya jea.. best la akak dapat makan sampai pengsan.. hihihi

    ReplyDelete
  2. bestnya ada pesta durian kat opis...

    ReplyDelete
  3. pergh.. ni brapa lama nak ilang bau kat office ? tapi macam buat luar office.

    ReplyDelete
  4. perghh..puas la makan durian.buahan lain pun ada tu.
    Janji Kita

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥