Outdoor shoot raya - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Jun 28, 2018

Outdoor shoot raya

Assalamualaikum semua
Selamat pagi
hari ini nak share gambar2 sekitar rumah bonda 
 Ini la rumah tempat kami semua membesar
 Penat menunggu .. sakit perut
 Pencinta alam 
 Sekeliling rumah
 sesekali shoot macam ni nampak cantik kan
 Blur picture
 Alhamdullilah 
 setiap gambar pasti ada ceritanya
 Boleh buat cover album nie, haha
paling win, sekali si arisaa yang sakit perut, patut la lama.. haha

22 comments:

  1. Semua model cantik-cantik dan hensem-hensem belaka.. tapi yang paling win gambar last.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha makan dah kenyang kan semua sakit perut

      Delete
  2. cantikk..lagi best last photo..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe macam2 style terfikir bila duk kat kg nie

      Delete
  3. cantik gambar.. :)

    follow sini.. harap sudi follow blog ejulz jugak :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum anum...wah ! Cantik2 semuanya...
    Selamat hari raya maaf jika ada salah n silap yer..

    ReplyDelete
  5. Seronoknya ada sesi photoshoot raya macam ni...gambar last tu win sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenangan ini la satu2 rumah pusaka tempat kami berkumpul

      Delete
  6. cecantik gambar....selamat hari raya!

    ReplyDelete
  7. cantik gambar dan siap edit semua.

    ReplyDelete
  8. alamak..toilet kat lua ke..takot klo malam malam..btw nice pic

    ReplyDelete
  9. nostalgia kan rumah camni... teringat kenangan raya nmasa kecik dulu..hehehe

    selamat hari raya sis <3

    ReplyDelete
  10. wah! bestnya tengok suasana desa yg permai...

    ReplyDelete
  11. Amazing shoots! Lawa sungguh. Bestnya ada bakat dllm fotografi. :D

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥