IFTAR Day 16 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Jun 8, 2018

IFTAR Day 16

Assalamualaikum semua
Selamat petang 
Nak tanya korang bila start cuti raya?
Anum start rabu next week
ada yang mula bercuti hari ini ya
kepada yang dah mula bercuti Anum doakan perjalanan korang untuk pulang ke kampung halaman selamat dan diberkati ya, inshaallah

Ok ptg nie nak up menu iftar day 16
lambat kan entry Anum. hehe 
 Berbuka dengan dimsum beli yang frozen just kukus shj
 Sambal goreng garing che nor harus kena ada
 Kurma
Nasi Goreng Sardin special


6 comments:

  1. one of my fav food dimsum. sedapnya menu anum. heheee
    btw, done follow anum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq so much sudi follow
      sama la my favorite too dimsum

      Delete
  2. dimsum perisa yang tu antara kegemaran saya.sedap.tak puas makan sepeket frozen tu.
    Janji Kita

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥