IFTAR Day 14 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Jun 6, 2018

IFTAR Day 14

Assalamualaikum semua
Selamat petang
Nak share dengan semua menu Iftar Day 14
 Hubby dah jemu makan nasi 
 sekali dia minta menu raya
 apa lagi sampai rumah terus berperang dekat dapur
 Alhamdullilah menjadi kuah kacang
 Ketupat setelah di potong
 Gunakan jenama Adabi, korang guna jenama apa utk ketupat segera?
 Bahan2 nak buat kuah kacang
 Merebus nasi impit
Menumis ... alhamdullilah

4 comments:

  1. sedapnya kuah kacang..memng pebret kita tau ni...

    ReplyDelete
  2. aida baru beli ketupat segara semlm.
    aida beli jenama faiza.
    mahal skit hu hu sebab memang prefer yg ni.
    nasi nyer lebih sedap.
    dah 1-2 thn mak bertukar ke faiza. aida folo la :)
    sama la, nak buat kuah kacang jugak.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥