FAZBULOUS - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Jun 7, 2018

FAZBULOUS

Assalamualaikum
Hai hai hai apa khabar semua, hopefully semua sihat. 
Sedar tak sedar perasan tak next week dah raya kan? 
haaaa terkejut, yes next week hahaha. 
so macam mana dengan persiapan raya korang semua
Meh Anum nak share
Lepas kita berbuka dekat StalkersCafe & Kita shoppping raya pula @ Fazbulous
Masuk je terus berkenan dengan design ni, so jom kita feeting
Suka dengan collection Fazura sangat simple dan nampak moden
Cik abg sedia menanti kami bershopping 
 So what i get ? Body Mist
Semenjak 2010 lagi, FAZBULOUS telah pun menyediakan konsep persalinan ready-to-wear yang terunggul di rantau Asia Tenggara, merangkumi Malaysia, Indonesia, Brunei dan Singapura. Jenama ini berbangga mencorak unsur kesederhanaan dan sopan, sementara mencurah perasaan yakin dan percaya diri pada badan sang pemakai.
 Bergambar sebagai kenangan
  Bak bayaran kita serahkan kepada cik abg
Misi tercapai with K.mon
Tadaaaaaaaaaaaa hehe ok x?
Packaging yang sangat cantik
Siap dapat free gift tau dapat sampul raya beserta brooches
Our Body Mist (haruman yang sangat menyegarkan)

Korang boleh membeli koleksi Kerlipan Lebaran 2018 ini di butik FAZBULOUS yang terletak di Kota Damansara atau secara atas talian di www.myhouseofdoll.com
It’s time to feel Fazbulous!

10 comments:

  1. woww... cantik baju raya anum glamz gittew... hehehee

    jemput datang ke blog MB https://missbaybeeboo.blogspot.com/ dan join giveaway. TQ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama idamkan baju from fazz... alhamdullilah

      Delete
  2. wow!
    gojes la anum nanti di hari raya :)

    ReplyDelete
  3. Wahh memang cantik designnya... simple dan elegan!

    ReplyDelete
  4. waah Anum pergh shopping baju raya glam ^^

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥