June 2018 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Jun 29, 2018

Syawal Kedua
8:30 AM 8 Comments
Assalamualaikum semua
Selamat Pagi jumaat
Pg ni nak up entry syawal lagi 
 Alhamdullilah syawal kedua
 Selalunya syawal kedua kami akan beraya menziarahi semua waris2
 Alhamdullilah dapat berjumpa semua waris
 Selfie with family
 Beraya rumah abg ketiga
 Teruskan perjalanan lagi
 Nak gak amik selfie kan
 Buah mangga ko.. memang x leh jumpa la

apa lagik jom petik, raya tetap nak jugak kan, sabar je la
 Tema raya kedua soft green
 Alhamdullilah my mom happy
 Santai 
Mesti la ada gambar kami kan
Happy weekend u all
mesti banyak undangan open house


Reading Time:

Jun 28, 2018

Outdoor shoot raya
8:30 AM 22 Comments
Assalamualaikum semua
Selamat pagi
hari ini nak share gambar2 sekitar rumah bonda 
 Ini la rumah tempat kami semua membesar
 Penat menunggu .. sakit perut
 Pencinta alam 
 Sekeliling rumah
 sesekali shoot macam ni nampak cantik kan
 Blur picture
 Alhamdullilah 
 setiap gambar pasti ada ceritanya
 Boleh buat cover album nie, haha
paling win, sekali si arisaa yang sakit perut, patut la lama.. haha

Reading Time:

Jun 27, 2018

Syawal Pertama
8:30 AM 10 Comments
Assalamualaikum semua
Terasa malas nk masuk kerja , haha
mana taknya lama bercuti kan
Entry pertama Anum nak up entry gambar2 syawal kami
Tahun nie kami beraya di Temerloh Pahang
Half of my siblings
 Alhamdullilah bergambar kenangan di pagi raya
 Syukur dapat berkumpul
 Port wajib bergambar bila blk kg
 Smile when u happy 
 With Zai, Arissa & Airaa
 Macam2 gelagat bila dah berkumpul
 Kak mon, mimi & Ariff
 Tema raya pertama kami Hijau
 Senyum selalu
 Layan je la gambar2 kami ya
 Dah macam2 style
 Mimi & Adiq
 Acara berarak after solat raya
 Papa & Arissa
 Suka sangat dia
 Alhamdullilah diberi kesempatan menyambut syawal lagi
 Happy family
 Tiada kata yang mampu ku lafazkan lagi...
 Ampunkan segala dosa2 ku hubby
 Tahun nie ramai adik beradik turn temerloh
 so keceriaan berganda
 Susah airaa nak pandang camera
 hehe puas panggil dia ya
 dan akhirnya 
Done for this time.. hehe
Sambung kerja ya

Reading Time:

Jun 12, 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018
1:30 PM 33 Comments
Assalamualaikum semua
Petang ini menandakan hari terakhir Anum bekerja
Bermula esok sehingga 24 June Anum akan bercuti sempena menyambut Hari Raya Aildilfitri 2018, so dikesempatan ini Anum dan juga suami Khairil Fitri (Qudut) ingin mengucapakan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 2018
Kad di hantar sebagai penganti diri, salam kemaafan dari kami

Berhati-hati di jalan raya 
Ingatlah orang2 yang tersayang setia menanti kepulangan kita 

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin

Reading Time:

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥