PRU142018 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

May 17, 2018

PRU142018

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Selamat menjalani ibadah puasa yang pertama
Hari ini nak share gambar2 sekitar mengundi
 kami bertolak jam 8.30pm dr KL
 Small gift
 Adiq Bergambar kenangan 
 Me & K.Mon
 Alhamdullilah kami pergi around 12.30 tengahri
 Waktu yang paling tepat 
 Alhamdullilah x ramai x perlu nak beratur
 Semua telah menjalankan tanggungjawab
 Kenangan nie setiap 5 tahun
 Arissa pun nak bergambar ya
 Balik kampung pasti ada rezeki yg menanti
 Alhamdullilah dapat seorang seikat pisang nangka
 Alhamdullilah
 Ngeteh with family, tgk sign nie sangat rare kan (Hanya di Temerloh)
 Kek Pisang Jiran kasi, murah rezeki Ain
 Balik KL hari Khamis, walaupun dapat cuti lama
 Lepak makan dengan Arissa
 Favorite all time
 Airra baik je
x meragam, suka la ibu ya
Setinggi-tinggi tahniah untuk Tun Mahathir atas perlantikan sebagai PM
Anum sangat respect Tun , bermula dengan zaman arwah abah Anum, selalu mendengar cerita tentang beliau, perjuangan beliau, sifat dan budibicaranya membuatkan Anum menghormati beliau.
Semoga Allah S.W.T sentiasa memberi kesihatan yang baik buat Tun

16 comments:

  1. lepas dah tanggungjawab yang perlu dilaksanakan

    ReplyDelete
  2. Betul betul kenangan tu berinaikan ink kat jari hihi..... Sampai sekarang ink kat kuku tak hilang lagi Num...
    Rezeki ada tanah ye Num...pisang boleh tanam sendiri

    ReplyDelete
  3. Best sambil balik mengundi sambil bercuti bersama keluarga sebab semua pakat balik kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah kami semua masih alamat kampung, sayang kampung katanya

      Delete
  4. Alhamdulillah.
    masing2 da lepas tngugjawab. skrng kita tgu Malaysia akn dtg...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, semoga Malaysia makin berjaya dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  6. Malaysia Baharu yang bertambah maju dan success !!!!

    ReplyDelete
  7. ahahah paling win adalah notis dalam kedai tu.. elok benar tu semoga faham la semua hehehe..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥