May 21, 2018

, , ,

Kejohanan Dart Beregu Wanita MBPJ 2018

Assalamualaikum semua
Alhamdullilah masih diberi kesempatan untuk menunaikan Puasa
Sedar x sedar dah masuk puasa yang ke Lima
 Alhamdullilah last game sebelum ramadhan
 Collection of prise
 New partners Herda
 Alhamdullilah kami serasi rezeki memihak kepada kami Joint 9
 Antara rakan2 darters
 All Ladies Darters yang join kejohanan last
 Semua happy 
 Carta dalam kumpulan
 Full results
 Santai2 after Game
Alhamdullilah pertama kali partners ngan herda dan menjadi
Inshaallah next kami akan usaha lagi


Share:

16 comments:

  1. Replies
    1. anum dulu pun x pandai selalu teman hubby shj, lama2 minat n belajar, now dah jadi hobi

      Delete
  2. Tahniah kak Anum, semoga akak terus sukses dalam sukan dart..

    ReplyDelete
  3. wow..macam best ja.. selalu tgk org main ja..hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah Anum and ur new partner Herda.. ;)

    ReplyDelete
  5. Mesti power ni main.hehe.. kalau ena semua terbang kemana.haha

    ReplyDelete
  6. seronok main dart ni walaupun nampak simple tapi sbenarnya tidak.. lenguh badan pun boleh kan jadinya ehhe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul yg paling win tangan sakit masa training

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG