IFTAR Day 8 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

May 30, 2018

IFTAR Day 8

Assalamualaikum semua
Petang ni nak share menu iftar day 8
Entry memang kebelakang sebab banyak hold..
 Alhamdullilah masih kekal x jejak kaki ke bazar
 Hari ini teringin nak makan tembikai
 Sup Bendi
 Ayam goreng sambal
Ulam dan sambal belacan wajib ada penambah selera makan
Alhamdullilah Menu for IFTAR Day 8
Target macam tahun lepas,  x mo jejak kaki ke bazar. 
Selamat Berbuka semua
#anumkudut
#Day8iftar2018

#Ramadhan2018

8 comments:

  1. saya dah terjejak bazaar ramadan gara2 nak cari kuih muih untuk di bawak berbuka di rumah saudara :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe beli kuih ok la jangan beli lauk hehe mahal

      Delete
  2. Bagus tu sedia makanan sendiri.
    WP pun belum terjebak ke pasar ramadan lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan kalau dah terjebak susah tue

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥