BBQ & Ukhuwah Hibiscus2 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

May 15, 2018

BBQ & Ukhuwah Hibiscus2

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum baru masuk kerja setelah cuti panjang
Malasnya rasa nak datang kerja, hehe
Hari ini Anum nak share gambar2 semasa BBQ bersama Jirang selorong
 Ini la semua jiran satu lorong
 All the husband
 Geng Ladies Jalan 3D/4 Hibiscus 2
 Sempena nak menyambut Bulan Ramadhan
 Antara menu yang disediakan
 Kambing bakar
 Tadaaaaaaaaaaaaaa
 Puding Caramel from me
Free style...
Alhamdullilah majlis suai kenal antara kami..
Untun pengetahuan korang semua lorong kami iaitu jalan 3d/4 adalah lorong yang paling pendek dalam hibiscus2.. total rumah untuk lorong kami ada 20 buah rumah.
Alhamdullilah dengan adanya majlis suai kenal & ukhuwah ini dapat la kami berkenalan sesama kami..


17 comments:

  1. alhamdulillah, mengeratkan silaturrahim sesama jiran..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. bagus buat majlis ini.. Mengeratkan silaturrahim dan saling mengenali antara jiran..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah serta saling berkenalan sesama kami

      Delete
  3. seronok kenal2 jiran ni, at least masa2 boleh bantu membantu if ada emergency kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sangat2, dulu masa menyewa memang x amik tau kan.. nie dah ada rumah sendiri kena la kan

      Delete
  4. ni kira jamuan pra ramadhan ka? hehehe

    ReplyDelete
  5. Waaa meriahnyaaa...
    Penutup makan makan ni ye sebelum berpuasa siang hari hehehe

    ReplyDelete
  6. Bagus macam nie✌✌
    Baru ade semangat kejiranan

    ReplyDelete
  7. wow.. ada satay n grill2.. best tu..

    ReplyDelete
  8. Seronokkan sesekali buat mcm ni.....
    Teringin nak ada tempat BBQ mcm tu Num.....

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥