May 2018 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

May 31, 2018

IFTAR Day 10
1:30 PM 2 Comments
Assalamualaikum semua
Petang nie nak share menu Iftar Day 10 &xtvt semasa balik kg
 Kalau dah balik temerloh wajib terjah pekan sari
 disini la tempat membeli barangan segar
 hasil2 kampung
 Alhamdullilah dapat berkumpul dan berbuka bersama family
 Malam pekena teh tarik
Ngeteh 

Reading Time:
IFTAR Day 9
8:00 AM 8 Comments
Assalamualaikum semua
Selamat petang
Apa agaknya menu korang berbuka petang nie ya
Meh Anum share menu Iftar Day 9 Anum
Mana la tau nk masak kan
 Last week balik kampung berbuka n bersahur dengan family temerloh
 Paprik campur
 Sup cendawan
 Telur dadar
 Bubur lambuk
 Wajib ada 
 Sambal mangga
Teh tarik + Teh o

Reading Time:

May 30, 2018

IFTAR Day 8
2:00 PM 8 Comments
Assalamualaikum semua
Petang ni nak share menu iftar day 8
Entry memang kebelakang sebab banyak hold..
 Alhamdullilah masih kekal x jejak kaki ke bazar
 Hari ini teringin nak makan tembikai
 Sup Bendi
 Ayam goreng sambal
Ulam dan sambal belacan wajib ada penambah selera makan
Alhamdullilah Menu for IFTAR Day 8
Target macam tahun lepas,  x mo jejak kaki ke bazar. 
Selamat Berbuka semua
#anumkudut
#Day8iftar2018

#Ramadhan2018
Reading Time:
IFTAR Day 7
8:30 AM 16 Comments
Assalamualaikum semua
Kembali bersiaran
Alhamdullilah hari ini masuk puasa ke 14
Anum nak share menu Iftar Anum yang ke 7
 Kambing Bakar
 Meatball power
 Tadaaaaaaaaaa hasilnya
 Bihun goreng sabah
 Sambal Telor
Alhamdullilah Menu for IFTAR Day 7
Target macam tahun lepas,  x mo jejak kaki ke bazar. 
Selamat Berbuka semua
#anumkudut
#Day7iftar2018
#Ramadhan2018

Reading Time:

May 25, 2018

IFTAR Day 6
1:30 PM 14 Comments
Assalamualaikum semua
Selamat petang
Ok x lama lagi nak berbuka kan,
Anum share menu iftar Anum ya
 Alhamdullilah menu Iftar Day 6
 Ikan goreng asam jawa (style sabah)
 Wajib ada 
 Sambal belacan padu
 Berulamkan timun jepun
 Air limau asam boi utk potong rasa kenyang sangat, hehe
Sup cendawan 
Hari ini x sabar nak balik kampung, sempena cuti wesak anum amik isnin
so dapat la 4 hari di kampung bersahur dan berbuka bersama ibu tercinta
Doakan perjalanan Anum ya.
Akan bersiaran kembali pada Hari Rabu
Happy Weekend
Reading Time:
Renungan Jumaat : SELAMAT KEMBALI RAMADAN AL MUBARAK YANG SENTIASA DINANTI
8:30 AM 12 Comments
Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera...
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADAN AL MUBARAK, SEMOGA ALLAH SWT BERI KEBERKATAN DALAM BULAN MULIA INI..AMIN


Reading Time:

May 24, 2018

IFTAR Day 5
1:30 PM 14 Comments
Assalamualaikum semua
Lagi beberapa jam kita nak berbuka ya
Ok sebelum tue, Anum share menu IFTAR Anum Day 5
 Roti John kawan office jual
 Sambal belacan + Timun
 Ikan Bawal masam manis
 Kobis Goreng 
 Mee hoon goreng
 Bubur kacang padu
Alhamdullilah Menu for IFTAR Day 5
Target macam tahun lepas,  x mo jejak kaki ke bazar. 
Selamat Berbuka semua
#anumkudut
#Day5iftar2018
#Ramadhan2018

Reading Time:
Pusing2 JJCM
8:30 AM 8 Comments
Assalamualaikum semua
 Banyak sangat entry yang tertangguh, beberapa minggu sebelum puasa JJCM
 Pekena Cendol + Laksa
 With Ain + Susan
 Memeriahkan majlis Hana (Jiran baru pindah masuk)
 Alhamdullilah setakat ni semua jiran baik2
 Antara menu yang dihidangkan
 Iraz memang x leh pisah ngan kami
 Rapat sangat dengan kami 
 JJCM Aeon Shah Alam
Favorite all time
Selamat berpuasa semua

Reading Time:

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥