Kejohanan Dart Terbuka Penjara Bentong - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Apr 30, 2018

Kejohanan Dart Terbuka Penjara Bentong

Assalamualaikum semua
Selamat pagi
Hari ini mesti ramai yang bercuti ya, Anum kerja macam biasa
Pagi ini Anum nak share gambar2 sekitar Kejohanan Dart Terbuka
Penjara Bentong
 Perjalanan dr KL ke Bentong
 Singgah beli sarapan
 Alhamdullilah Jam 9pg kami sampai
 Kejohanan Bermula 
 Wajib bergambar dengan kawan2
 Antara ladies darters yang join
 Ini la kawan2 rapat dalam darters
 Bergambar memang wajib bagi kami
 Setiap gambar pasti ada cerita tersendiri
 K.Zetty, Anum, Ibu Latifah, K.Ning & K.Citie
Alhamdullilah rezeki sampai top 3
 Sangat berpuas hati dengan game hari ini
K.Ning join 8th, Anum & K.Citie joint 3th
 Hubby & Heidi ada join, pertandingan kali ini terbuka untuk Lelaki Double 
& Ladies single
Kenangan bersama 

Syukur sangat2.
Inshaallah next time Anum akan berusaha lagi

14 comments:

  1. dart pon ada kejohanan... tahniah!!

    ReplyDelete
  2. kenapa saya nampak donut aje. Mulalah saya terbayang donut.

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada akak dan suami dan teruskan usaha untuk menjadi pembaling dart yang berjaya, mana tau satu hari nanti akak suami isteri dapat menjadi wakil negara.. anyway, tahniah diucapkan kerana akak menjadi top commentator dalam jurnal saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/05/top-commentor-april-mei-2018.html

    ReplyDelete
  4. kenape tgk breakfast menarik sgt tu hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat Anum dan en. suami.
    Tahniah.. ;)
    Teruskan usaha.. ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥