Char kway teow Power - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Feb 13, 2018

Char kway teow Power

Assalamualaikum semua
Pagi ni nak promot Char kway teow power
x lain x bukan sudah semestinya A.Rahman tokey Char kway teow di Matrade
Sekarang dia dah buat Delivery so kepada rakan2 matraders boleh la order ya
Rasa kena cuba la sendiri
for me 5 star

20 comments:

  1. tu dia delivery dah..area mana tu sis

    ReplyDelete
  2. uih..tengok macam tu pun rasa sedap dah

    ReplyDelete
  3. susah tau nak cari yg btl² sedap...
    ini tgk gambar pun dah boleh terliur

    ReplyDelete
  4. Ini yang malam nanti nak p carik makan Char Kway Teow ni..

    ReplyDelete
  5. tengok rupa paras memang kebabom :D

    ReplyDelete
  6. aduhhhh tngk gambar kecur air liur niee...

    ReplyDelete
  7. Memang power nampaknya tu. Kelihatan sedap! Tapi sayang, jauh pulak nak order.

    ReplyDelete
  8. Nampak sedap dn menyelerakan.Kalau dekat boleh order.

    ReplyDelete
  9. My husband favourite ni char koey teow. Kalau yang pandai masak memang sedap sangat. Kuahnya tu penting juga

    ReplyDelete
  10. kalo 5stars tu means sedap sungguh tu =D

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥