Roti keju Gardenia baru... Say cheese!!!! - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Nov 9, 2017

Roti keju Gardenia baru... Say cheese!!!!

Assalamualaikum semua & very good morning
Bulan nie betul2 x dan masa 
Bz dengan kerja, bz dengan kehidupan peribadi hehe
ok la hari ini just nak share mengenai keluaran terbaru roti gardenia
Iaitu Roti Keju... kepada semua keju boleh la cuba
 Harga pasaran RM2.30, korang boleh dapatkan dikedai2 berhampiran dengan korang
Review mengenai roti nie, for me sedap dan kena dengan tekak saya
ada rasa pedas,rasa masam, dan rasa manis.. memang terbaik
Sedar x sedar dah tinggal separuh, hehe
so maksudnya sedap la tue kan :)
Mempunyai dua pilihan sama ada classic cheese @ Pizza Mania
For first time anum pilih Pizza Mania...

so apa tunggu lagi cuba la :)

22 comments:

  1. Tak pernah try anum,ingat nanti nak try jugaklah sebab ada cheese

    ReplyDelete
  2. pedas eh..ni kne cuba..sbb suka klo pedas pedas ni

    ReplyDelete
  3. Sedap roti ni dah 2,3 kali gak makan...kalau boleh nak tetiap hari, tapi tak boleh sebab saya sedang on diet gluten untuk kurangkan simptom psoriasis saya ni, kalau terlebih gluten, memang gatal-gatal ler jawabnya. Tapi alhamdullilah sekarang dah jumpa Ubat Penyakit Kulit Gatal yang serasi dengan saya. Alhamdullilah kini penyakit gatal kulit saya terkawal

    ReplyDelete
  4. dah cuba.. sedap! semalam tak boleh komen blog ni.. tak tau nape.

    ReplyDelete
  5. sha memg suka roti nii..biasa beli yg coklat..bila dh ade yg ni..kita kasi tukar

    ReplyDelete
  6. GV rasa pernah rasa. Memang sedap kan kak. Produk gardenia mmg terbaik. :D

    ReplyDelete
  7. Sedap roti ni tapi agak mahal juga kan RM2.++

    ReplyDelete
  8. Anak tak suka Num. Pernah hari tu suami beli, tak terusik pun atas meja. Mcm tak de mood pulak nak makan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥